Bildegalleri

Benalmadena | Beste penthouse i Stupa Hills | 4 soverom | Havutsikt

Kart med kartnålBenalmadena, Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 399 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Leilighet
Soverom
4
Bruttoareal
254 m²
Byggeår
2022

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Benalmádena, en sjarmerende kystby på Costa del Sol, er kjent for sin blendende skjønnhet og enestående atmosfære.
Med sine spektakulære strender, livlige havn og sjarmerende gamleby, tiltrekker Benalmádena besøkende fra hele verden. Byen har en rik kulturell arv, med historiske severdigheter som det imponerende slottet Castillo de Colomares og det pittoreske Benalmádena Pueblo, en hvitkalket landsby som ligger vakkert til i fjellene.
I tillegg tilbyr Benalmádena et yrende uteliv med et utvalg av restauranter, barer og nattklubber, samt et bredt spekter av aktiviteter og attraksjoner for hele familien, inkludert fornøyelsesparken Tivoli World og Sea Life akvarium.
Med sitt behagelige klima året rundt og vakre omgivelser er Benalmádena et ideelt reisemål for de som søker sol, avslapning og eventyr langs den fantastiske Costa del Sol-kysten.

Generelt

Costa del Sol Property AS har nå for salg den beste toppleiligheten i det populære anlegget Stupa Hills!

Fantastisk sørvendt toppleilighet i to etasjer som skjemmer deg bort med enestående panoramautsikt over det glitrende havet og kysten.

Utsikten er rett og slett utrolig! Denne toppleiligheten, som strekker seg over to etasjer, gir deg den perfekte utsikten over havet og kystlinjen. Beliggende i det eksklusive området Benalmadena, innenfor en avant-garde urbanisering, tilbyr denne eiendommen en luksuriøs livsstil som er sjeldent privilegert.

Stupa Hills er kjent for sin ultramoderne design, høye beliggenhet og førsteklasses fasiliteter. Med to utendørsbassenger som skuer utover havet, et velutstyrt treningsrom, velværeavdeling med badstue og dampbad, concierge-service, vakthold og dedikert vedlikeholdspersonell, er denne eiendommen virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Med kun en kort spasertur unna flere butikker og restauranter samt kun fem minutters kjøretur til noen av Costa del Sols beste strender, er beliggenheten rett og slett enestående.

Eiendommen imponerer med en romslig entré som fører inn i en lys og åpen stue med et stort kjøkken og spiseplass, perfekt forbundet med en sjenerøs terrasse som gir deg havets dype blå farge og fascinerende panoramautsikt. Fire store soverom er smart fordelt, med to i hovedetasjen og to i øverste etasje. Hovedsoverommet har eget bad utstyrt med doble vasker og en fantastisk utsikt over fjellene. Soverommene i øverste etasje har direkte tilgang til terrassen og byr også på en spektakulær utsikt, i likhet med hovedetasjen.

På øverste etasje finner du også et separat vaskerom med en liten terrasse i tillegg. I tillegg er det et separat vaskerom for praktisk bruk. Sammenlignet med andre toppleiligheter i Stupa Hills er denne 20% større og har et ekstra soverom. Denne toppleiligheten har blitt ytterligere forbedret med oppgraderinger som et utvidet kjøkken utstyrt med dobbel kjøleskap og større komfyr, en elektrisk pergola som strekker seg over hele terrassens bredde og lengde, samt gulvvarme i hele leiligheten, Airzone klimaanlegg og elektriske persienner.

Prisen inkluderer også to store parkeringsplasser og en bod. Møbler er valgfritt, slik at du kan tilpasse dette fantastiske hjemmet etter din personlige stil og preferanser.

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property AS - Norges største eiendomsformidler av bruktbolig og nybygg på Costa del Sol

 • Norsk aksjeselskap med kontor i Norge og sør-Spania.
 • Et dedikert og profesjonelt team med norske rådgivere og norske advokater for et trygt boligkjøp. Enten du leter etter et feriehus eller en investeringseiendom, kan vi hjelpe deg.
 • Opptil 30 års erfaring med kjøp/salg av boliger og tomter på Costa del Sol.
 • Vi har spesialisert oss på nybygg av leiligheter, rekkehus og eneboliger.
 • Tilgang på alle bruktboliger på Costa del Sol, uansett prisklasse. Se vår hjemmeside: www.cdsproperty.no
 • Markedets beste ettersalg-service. Eneste selskapet i Spania som inkluderer teknisk befaring (Norsk fagmann) på boligene våre kunder kjøper for å kvalitetssikre boligkjøpet.
 • Avtaler med flere møbelforretninger, lyd- og lysforretninger, elektrikere, rørleggere, murere, rørleggere, vedlikeholdsarbeidere, vaskehjelp, hagearbeidere etc slik at kundene kan dra nytte av gunstige avtaler etter at boligen er ferdigstilt. Kunden kan med andre ord komme til en ferdig møblert bolig med strøm, vann og internettavtaler uten å stresse med noe kostnadsfritt.

 • Komplett utleietjeneste for våre kunder med markedsføring i over 30 portaler over hele verden. Dette inkluderer også key-service, utvask og inn/utsjekk.
 • Vi strekker oss alltid for å oppnå de beste betingelser for våre kunder.


Kjøp direkte fra oss og utbygger for beste betingelser

 • Alltid fast pris direkte fra våre utbyggere.
 • Advokat med både norsk og spansk juridisk utdannelse. utfører hele kjøpsprosessen med fullmakt.
 • Vi utfører praktisk arbeid, tilrettelegging, oppfølging av kunden under bygging kostnadsfritt.
 • Vi sørger for møblering og ferdigstillelse av boligen kostnadsfritt.
 • Vi tilbyr finansiering med DNB Luxembourg, Nykredit eller andre spanske banker. Ta kontakt for nærmere informasjon.
 • Det koster ingenting å bruke våre fordeler og kompetanse – Det er utbygger som betaler oss for den jobben vi gjør med markedsføring og støtte til kunden gjennom hele prosessen. Alle priser er faste direkte fra utbygger med eller uten megler.
 • Vi følger byggeprosessen på din bolig med dedikert side -  cdsproperty.no - BYGGEFASER


Kundereferanser

Vi selger og markedsfører alle prosjekter på solkysten og det mest ryddige for alle parter er dedikert samarbeid. Vår viktigste kjerneverdi er fornøyde kunder.
Les hvilken erfaring våre kunder har med oss. Klikk på kundereferanser eller kopier lenken; https://cdsproperty.no/no/testimonials/

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Felipe Valdes Carter

Daglig leder

Send melding

Simen Enggrav Iversen

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode341250287
Sist endret11. mars 2024 02:50
ReferanseCDSP4374745

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.