Bildegalleri

HERSKAPELIG VILLA MED PRIVAT, OPPVARMET BASSENG, 4 SOVEROM, GARASJE OG BILLEDSKJØNN HAVUTSIKT

Kart med kartnålTauro, Gran Canaria
PrisantydningEUR 1 200 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Boligareal
227 m²
Tomteareal
600 m² (eiet)

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Link til 3D-visning: https://floorfy.com/tour/2011572Den alenestående villaen ligger høyt oppe i naturskjønne Tauro, i svært stille og rolige omgivelser mellom fjellene som ruver rundt dalen. Avenida Lechugal er en blindgate og har dermed ingen gjennomgangstrafikk. 2 profesjonelle golfbaner like i nærheten; 1 av dem 18-hulls. Gode turmuligheter for de som liker å gå i fjellet. Perfekt sykkelterreng i fjellene rundt huset. Meget stille og fredelig område.

Gangavstand til Spar supermarked og den lokale restauranten (ca 10-15 minutter) samt den populære Tauro-stranden som ble opprustet med ny sand for få år tilbake. Den eksotiske Amadores-stranden med karibiskinspirert skjellsand fra Karibien og turkist hav ligger rundt neste sving mot øst. Her finner man også Amadores beach club, eid av fotballspilleren David Silva, samt en rekke restauranter, caféer og butikker. Neste havn mot vest er Playa del Cura. Det er kun et par minutters kjøring fra Tauro til livlige Puerto Rico og ca 10 minutters kjøretur til Puerto de Mogán som også kalles lille Venezia grunnet sine sjarmerende kanaler og populære havnerestauranter.

Generelt

Vi i Real Invest Gran Canaria tilpasser oss kundens behov til enhver tid og vil derfor tilby boligannonser med 3 dimensjonale visninger (virtual tours), 3D plandokumenter og 360º fotos i større grad enn tidligere samt live -visninger gjennom videosamtaler på telefonen.

Vi gjør også oppmerksom på at vi følger protokoller for sikkherhet og hygiene på visninger, kontoret og i kundemøter generelt slik at alle skal være trygge.

Vi megler størsteparten av eiendommene på sørsiden av Gran Canaria og vårt meglerhonorar er inkludert i kjøpesummen. Som medlemmer i meglerorganisasjonen ACEGI, har vi tilgang på eiendommer hos andre meglere, og du kan derfor forholde deg eksklusivt til oss under hele prosessen uten at det koster noe ekstra.

Real Invest GC er drevet av norsk jurist og eiendomsrådgiver, Sunniva Torset, med spesialfelt i internasjonal kontraktsrett. Kundene har tilgang på spansk oppgjørsadvokat med forsikret klientkonto og norskspråklig representant for å hindre misforståelser.

Vi har et meget synlig og godt besøkt kontor med flerspråklig personale ved hovedinngangen av Ancorasenteret i Arguineguín sentrum.

Real Invest GC er et kjent navn i markedet og vi ble spesifikt trukket frem på et offentlig møte mellom det norske og kanariske handlelskammeret som eksempel på norske investeringer på øya. Vi har dessuten deltatt i flere TV-program, som feks Solgt på NRK og det engelske A place in the sun .

Vi er kjent for å ha en høy etisk og moralsk standard, eksepsjonell lokal-og markedskunnskap og vi deltar aktivt på kurs for å kunne bistå våre kunder med effektive og problemfrie kjøp/salg. Vi har opparbeidet oss et særs godt rykte og renommé etter over 10 år i bransjen. Her kan dere lese noen av våre referanser: https://www.realinvestgrancanaria.com/attester-kunder-eiendom-gran-canaria/ver/testimonios/idioma/no/

Adkomst/Tomteforhold

Ca 40 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

Innhold

Eiendommen er meget godt vedlikeholdt og de nåværende eierne har oppgradert eiendommen for mer enn 100.000 euro

Første etasje består av en meget romslig stue, kjøkken, soverom ensuite, toalett og et stort vaskerom. Stor hage og terrasse rundt hele huset med eget privat basseng på ca 40m2.

I andre etasje finner du hovedsoverommet som har eget bad, walk-in garderobe og balkong med fantastisk utsikt over Tauro og havet. 2 gjestesoverom hvor 1 av de har eget bad. Det ene soverommet benyttes pr nå som stue.

Innkjørsel på gatenivå til garasjen med plass til 1 bil. Teknisk pumperom til bassenget og lagerrom med ekstra stor reserve-vanntank.

Villaen er klassisk innredet i en kombinasjon av lyse møbler og tremateriale. Gulvet er av solid, rødt tre. Veggene i villaen er malt i en lys gul tone som skaper kontrast og fremhever det elegante treverket som går igjen i dører og karmer, gulv og innredning. På samtlige bad, toalett og vaskerom er gulvet flislagt med hvite fliser. Hvitmalt fasade.HOVEDETASJEN:

Lekkert inngangsparti med trapper opp til hovedetasjen med vakre blomsterbedd, innrammet i lys stein. Pen beplantning av palmer, kaktuser og blomster av alle slag og farger. Hele uteområdet i første etasje er omringet av planter av forskjellige art.

Hage/terrasse rundt hele huset. Boligen er altså 100% frittliggende.

Fra hovedinngangen til villaen kommer du inn til stuen og kjøkkenet. Stuen er meget romslig med egen spisestuedel, naturlig separert fra resten av oppholdsrommet med bærende søyler. Lys, stor U-formet sofa med vakker lysekrone i taket. Stuen er også møblert med lenestoler og dekorative veggseksjoner. Deler av oppholdsrommet er innredet med kontor-møblement. Flere store vinduer med aluminiumsrammer i oppholdsrommet som slipper inn godt med naturlig lys. Deler av oppholdsrommet har downlights i taket. AC.

Direkte adkomst til villaens uteområde fra stuen. Dette er flislagt med rødlige kvadratiske fliser og har nedfelt basseng. Bassenget er belagt med blåe, kvadratiske mosaikk-fliser importert fra Italia. Bassenget har nylig blitt renovert. Elektrisk basseng-trekk. Eksotiske trær og planter i potter og bed. Flott, stor palme ved bassenget. I enden av terrassen står det en romslig hvitmalt paviljong med cafébord og stoler. Idyllisk utsikt over koselige Tauro med sine palmetrær, grønne golfbaner og Atlanterhavet i bakgrunnen. God plass til ytterligere møbelgrupperinger om ønskelig. Terrassen er for øvrig møblert med en komfortabel sittegruppe og solsenger. Store elektriske markiser som skjermer for solen. Det er plassert skap for oppbevaring av redskaper/utstyr flere steder på terrassen.

Rett til høyre fra hovedinngangen finner du kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen består av hvite over- og underskap samt hvit benkeplate i stein med integrert koketopp og avtrekksvifte. Stekeovn, kjøleskap med frysedel og oppvaskmaskin følger også med på kjøpet. Hvite veggfliser. I taket er det nedfelte spotter som gir god belysning samt et vindu som slipper inn naturlig lys. Blåe fliser på kjøkkengulvet.

Gang ved siden av kjøkkenet som fører til trappen opp mot 2 etasje.

Til høyre i gangen finner du det romslige vaskerommet med direkte utgang til terrassen. Praktisk innredet med skap, vaskemaskin og vask.

Rett fram i gangen ligger gjestetoalettet.

Til venstre i gangen finnes det et soverom ensuite med dobbeltseng og innebygde treskap. Stort vindu for god ventilasjon og dagslys. Direkte adkomst til badet fra soverommet.
Badet har dobbelvask med speil over, dusj med avdelt vegg, toalett og bide. Stort vindu også her.ANDRE ETASJE

Bred, komfortabel trapp opp til 2 etasje. Stort ovalt vindu i trappoppgangen. Høyt, innebygd skap i gangen.

Til venstre finner du ett av soverommene som per i dag blir brukt som TV-stue. Dette er innredet med blå sofa, kommode og TV-benk. Vindu med noe havsutsikt. AC.

Ved siden av ligger nok et soverom med dobbeltseng og innebygde skap. Vindu med utsikt mot fjellene. Eget bad i tilknytning til soverommet med vask, speil, bidé og dusjhørne med fastmonterte glassplater. Vindu.

Hovedsoverommet ligger til høyre i retning av bassenget. Dette er åpent og luftig. Rommet oser av eksklusivitet av flere grunner; romslighet, innredning, de store vindusflatene, dets uslåelige utsikt og den fabelaktige kupplen i taket over sengen malt av Tuling (kunstner benyttet av Anfi del Mar). Hovedsoverommet har selvfølgelig sitt eget bad og walk-in garderobe samt egen balkong av god størrelse. Fantastisk utsikt herfra over Tauro og havet. Ypperlig plass for å se vakre solnedganger i alle fargespill. Walk-in garderobe i tre med skap på begge rommets langsider. Vindu.
Badet til hovedsoverommet har dobbelvask med speil over, innebygd dusj, toalett og bidé. Vindu. Høyskap.
EKSTRA INFO:

Downlights i flere rom.

Lyse vegger i alle rom.

Air-condition med varme-og kjølefunksjon på alle soverom og på oppholdsrommet.

Det er trådløs WIFI i hele huset. Eget abonnement må tegnes.

Surround-system i første etasje.

Elektriske sikkerhetspersienner med solskjerming.

Terrassedører og vinduer har vedlikeholdsfrie aluminiumskarmer.

Porttelefon.

Alarmanlegg i hele huset som er koblet opp mot Securitas. Kjøper må tegne eget abonnement.

Eiendommen selges møblert, foruten noen dekorasjonsgjenstander og private ting.

Ingen felleskostnader.

Bassenget er nylig renovert.

Huset er nymalt.

Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.

Standard

Meget god standard.

Eiendommen er oppgradert for over 100.000 euro. Innflytningsklar.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

Real Invest Gran Canaria

Du trenger bare én megler

Annonseinformasjon

FINN-kode341030099
Sist endret20. feb. 2024 16:54
ReferanseV862SI

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.