Bildegalleri

ART-1103 Moderne hus sentralt i Albir.

Albir, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 495 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Boligareal
271 m²
Tomteareal
224 m² (eiet)
Byggeår
2015

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Art Real Estate presenterer denne moderne store boligen nær Albir sentrum.

Generelt

Art Real Estate presenterer denne moderne store boligen nær Albir sentrum. Huset er i 4 etg, med boligflate på to og privat stor garage i underetg og takterrasse. Boligen har egen privat heis. Boligen har en byggeflate på hele 241m2, og med privat hage på begge sider av boligen på ca 50 m2. Hovedplanet har en stor stue og spisestue med et uavhengig innglasset og lyst kjøkken, seperat toalett, og har utgang til begge terrasser/hager. I 1 etg er det tre soverom og to bad, hovedsoverommet med ensuite baderom med dusj.  På den store takterrasen med sol hele dagen har du en fantastisk utsikt over fjellene og Middelhavet. I underetg er det romslig garasje hvor du kan parkere to biler og god plass for sykkler og eventuelt andre ting man ønsker og oppbevare. Her er det også laget et ekstra bad.  Ved trapp og stue er det fine store vinduer som gjør huset veldig lyst. Det er gulvvarme på bad og kjøkken. Sentral gass og klimaanlegg i hele huset. Fint felles svømmebasseng med kunst gress rundt. Boligen har god plass til både sittegrupper og solsenger i sine store private hager. Hvis du liker å bo i et moderne stilig hus i nærheten av byen Albir, her har vi huset ditt.

ART Real Estate Costa Blanca SL

ART Real Estate Costa Blanca SL er et meglerfirma med Norske eiere, og har flere års erfaring med eiendom, og kjenner eiendomsmarkedet på Costa Blanca godt. Vi har kontor sentralt i Albir, Spania.Vi snakker Norsk, Engelsk, Nederlandsk, Belgisk, Fransk og Spansk.Vi kan være behjelpelig med og skaffe Nie nr, åpne bank konto og andre formaliteter. Vi har og gode kontakter som kan være behjelpelig med Lånefinansiering. Vi kan også være behjelpelig med renovering av deres bolig, og har kontakter med alle handverksgrupper.

Alt du trenger for et trygt kjøp av din eiendom her i Spania.

ART Real Estate makes Real Estate ART.

Adkomst/Tomteforhold

parkering for flere biler i privat garasje

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Albir, Costa Blanca nord
Logo

ART Real Estate Costa Blanca SL

ART Real Estate make Real Estate ART

Annonseinformasjon

FINN-kode340986665
Sist endret20. feb. 2024 16:08

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.