Bildegalleri

Leiligheter eller penthouse nær Quesada

Kart med kartnålBenijofar, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 222 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
79 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Nye leiligheter beliggende nær sentrum av Benijofar. Disse nye boligene i et rolig område består av 30 leiligheter fordelt på første etasje, andre etasje og toppetasjen (penthouse).

Leilighetene består av 2 eller 3 soverom og 2 bad, stue-spisestue, kjøkken og terrasse. Toppleilighetene har også et stort privat solarium med privat basseng og mulighet for å lage sommerkjøkken, hvor du kan nyte de vakre sommersolnedgangene.

I tillegg har boligen et stort grøntområde med svømmebasseng for alle eiere. Det er også mulighet for å anskaffe parkeringsplass og bod mot tillegg.

Dette nye prosjektet ligger svært nær sentrum av Benijófar med gangavstand til alle fasiliteter som butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I tillegg ligger bare noen få minutters kjøring unna Cuidad Quesada, Guardamar og Torrevieja. De vakre sandstrendene i Guardamar ligger bare 12 km unna, og flyplassen i Alicante ligger 40 km unna. For golfelskere er La Marquesa golf bare noen få kilometer unna

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 3000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. 

Vårt kontor i Spania, MASA International ble startet i 1981 og har vokst fra den spede starten som en liten lokal eiendomsmegler til en solid internasjonal organisasjon som den er i dag, uten å miste den spesielle “familiefølelsen” som våre kunder fortsatt finner beroligende.

Vi har frem til i dag hjulpet over 36.000 familier med å realisere sine drømmer om egen bolig i Spania. Se hele vårt utvalg på våre web sider.

Vi er med rette stolte av vårt rykte som et av Europas ledende eiendomsmegler selskaper og har alltid vært stolte av at vi alltid markedsfører de boligene som gir mest valutta for pengene og har et stort utvalg av boliger for salg.

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å bruke noen dager sammen med oss for å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Vi avtaler på forhånd tidspunkter, og kan også stå for innkvartering på hotell i den tiden dere er sammen med oss. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

 

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst fra motorveien eller kystveien N-332.

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Innhold

2 soverom og 2 bad, terrasse 8m2
Hvitevarer inkludert, pre-installert A/C. Felles basseng
Ferdigstillelse des-2025

3 soverom fra 333 000€
Penthouse fra 383 000€

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

 

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode340985767
Sist endret20. feb. 2024 11:31
ReferanseWaldorf

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.