Bildegalleri

MEGET GODT VEDLIKEHOLDT LEILIGHET MED 1 SOVEROM, FELLES OPPVARMET BASSENG OG FELLES TAKTERRASSE - MONTE CARRERA

Kart med kartnålArguineguín, Gran Canaria
PrisantydningEUR 276 500,–
Felleskost/mnd.
250,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
1
Boligareal
45 m²
Tomteareal
54 m²
Byggeår
2013
Renovert år
2015
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Virtuell visning i 3D kan du se her:https://floorfy.com/tour/1898780


Leiligheten ligger sydvendt ved bassenget i det meget populære anlegget Monte Carrera i nedre del av Loma Dos, Arguineguín. Den ligger i 2. etasje i blokk 17 med heisadkomst. Enkel adkomst fra hovedinngangen. Fin utsikt over bassenget og man kan se deler av havet mellom bygningene i front. Ettersom boligen ligger inne i anlegget, er den helt fri for trafikkstøy.
Det tar ca 5-10 minutter å spasere ned til sentrum med alle typer fasiliteter. I fiskerlandsbyen Arguineguín finner man alt det man møtte behøve under oppholdet på Gran Canaria; - dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv. Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen en liten halvtime. For den som liker å gå turer i fjellet, finnes det en rekke fjelløyper i nærheten med enkel adkomst. Meget god beliggenhet i et stille og fredelig område uten gjennomfartstrafikk.

Generelt

Vi i Real Invest Gran Canaria tilpasser oss kundens behov til enhver tid og vil derfor tilby boligannonser med 3 dimensjonale visninger (virtual tours), 3D plandokumenter og 360º fotos i større grad enn tidligere samt live -visninger gjennom videosamtaler på telefonen.

Vi gjør også oppmerksom på at vi følger protokoller for sikkherhet og hygiene på visninger, kontoret og i kundemøter generelt slik at alle skal være trygge.

Vi megler størsteparten av eiendommene på sørsiden av Gran Canaria og vårt meglerhonorar er inkludert i kjøpesummen. Som medlemmer i meglerorganisasjonen ACEGI, har vi tilgang på eiendommer hos andre meglere, og du kan derfor forholde deg eksklusivt til oss under hele prosessen uten at det koster noe ekstra.

Real Invest GC er drevet av norsk jurist og eiendomsrådgiver, Sunniva Torset, med spesialfelt i internasjonal kontraktsrett. Kundene har tilgang på spansk oppgjørsadvokat med forsikret klientkonto og norskspråklig representant for å hindre misforståelser.

Vi har et meget synlig og godt besøkt kontor med flerspråklig personale ved hovedinngangen av Ancorasenteret i Arguineguín sentrum.

Real Invest GC er et kjent navn i markedet og vi ble spesifikt trukket frem på et offentlig møte mellom det norske og kanariske handlelskammeret som eksempel på norske investeringer på øya. Vi har dessuten deltatt i flere TV-program, som feks Solgt på NRK og det engelske A place in the sun .

Vi er kjent for å ha en høy etisk og moralsk standard, eksepsjonell lokal-og markedskunnskap og vi deltar aktivt på kurs for å kunne bistå våre kunder med effektive og problemfrie kjøp/salg. Vi har opparbeidet oss et særs godt rykte og renommé etter over 10 år i bransjen. Her kan dere lese noen av våre referanser: https://www.realinvestgrancanaria.com/attester-kunder-eiendom-gran-canaria/ver/testimonios/idioma/no/

Adkomst/Tomteforhold

Ca 30 minutters kjøring fra flyplassen i Las Palmas.

Innhold

Bod og parkeringsplass:

Stor privat parkeringsplass som også passer for forflytningshemmede og bod i garasjekjelleren må kjøpes til for et pristillegg på henholdsvis 17.000 og 5.500 euro. Registrert på egne gårds-og bruksnummer. Samlet pris for begge enhetene er altså 22.500 euro. Dette er en av det største garasjeplassene på Monte Carrera med ca 18,75 m2. Boden ligger rett bak garasjeplassen og måler ca 7,39 m2. Enkel heisadkomst fra leiligheten.Felles takterrasse i blokken hvor man kan sole seg hele dagen. Utedusj.

Adkomst til leiligheten gjennom en solid sikkerhetsdør i mørkt heltre.

Praktisk gang hvor man kan henge av seg yttertøy. Hvitt skoskap med speil over.

Til venstre i gangen finner man integrerte, hvite høyskap med ventilasjon i øvre del. Her er varmtvannstanken plassert. Rom for vaskeutstyr, støvsuger etc.
Downlights i taket.

Innerst til høyre har man soverommet. Dette er møblert med dobbeltseng, nattbord og innebygde garderobeskap. 2 store, hvite vitrineskap samt en hvit lang benk med skuffe under. Fransk balkong som gir naturlig lys til leiligheten og ekstra ventilasjon på varme dager. Blendingsgardiner.

Badet ligger mellom soverommet og stuen. Dette ble renovert i 2015 med lyse fliser på gulvet, veggene og stilige fliser i flere mørke kontraster i dusjen. Døren til badet ble erstattet med en skyvedør samtidig. Gulvvarme med termostat. Baderomsmøbel i mørk brun med speil over. Vaksemaskin. Vegghengt toalett for enklere rengjøring.

Marmorfliser på gulvet ble skiftet i hele leiligheten i 2015.

Til venstre for hovedinngangen har man stuen og kjøkkenet. Åpen løsning.

Stuen er møblert med en grå, moderne modulsofa hvor 2 av delene har uttrekkbar seng og den andre har lagringsplass under. Ekstra rygg til sovesofa og en puff til den grå stolen følger også med. Fint, rundt lysegrått stuebord. TV-benk i glass. Flatskjerm TV.

Stort svart spisebord med 6 grønne stoler. Hvit stålampe.
Balkongdøren har dobbeltglass og den gir godt med lys og ventilasjon inn i stue-og kjøkkenområdet. Blendingsgardiner.
Downlights i taket.
Air condition.

Kjøkkenet er innredet i en naturhvit farge med over-og underskap. Beige benkeplate i solid komposittmateriale som matcher marmorgulvet fra 2015. Vasken ble også byttet ut samme år. Følgende hvitevarer er inkludert: Stekeovn, avtrekksvifte, oppvaksmaskin, vitrokjeramisk koketopp med 4 plater og kjøleskap med frysedel. Hvitevarene er kromfargede og av høy kvalitet.

Direkte utgang til balkongen fra stue-og kjøkkendelen. Balkongdørene og vinduene ellers har vedlikeholdsfri aluminiumsramme og speilglass som hindrer innsyn og gjør at man unngår overoppheting av solen ettersom solstrålene reflekteres tilbake.

Ytterdelen av AC er plassert på balkongen. Det er mulig og heve den opp på veggen (slik at man får utnyttet arealet på terrassen til det fulle).

Ny, elektrisk markise med LED lys fra 2022.

Rekkverket på balkongen er flyttet ut til det maksimale for å få mer gulvplass.

Det er satt opp en levegg mot naboen for å få balkongen mer privat.

Nye antiskli fliser som ikke blir varme i solen fra 2016.

Utemøbler i rottingstil som består av en sofadel, 2 separate stoler og et bord med glassplate. Puter følger med.

Fin utsikt fra balkongen over bassengområdet og man kan se havet mellom bygningene i front.

Sol fra morgenen av og hele dagen. Meget gode solforhold!

Leiligheten har aldri vært utleid og har kun vært brukt av eierne og deres famile.

Ingen har røyket inne i boligen.

Leiligheten selges møblert foruten personlige gjenstander og diverse dekorasjon.


Sameiet

Sameiet har et (hovedsakelig) norsk styre som fungerer meget godt.

Flerspråklig personale i administrasjonsselskapet (også norsk) som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe.

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet saltvannsbasseng (mellom 25 og 27 grader). Det finnes også et lite barnebasseng.

Felles toalett og dusjanlegg ved siden av bassenget.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis.

Felleskostnadene er 250 € for leiligheten, garasjen og boden tilsammen. (Felles WIFI inkludert.)

Standard

Meget god standard.


Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

Real Invest Gran Canaria

Du trenger bare én megler

Annonseinformasjon

FINN-kode340882005
Sist endret19. juni 2024 15:50
ReferanseA863SI

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.