Bildegalleri

VALBONNE - Sjarmerende provencalsk eiendom - Ideell helårsbolig - Stor tomt - 4sov!

Valbonne, Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 1 595 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Boligareal
194 m²
Tomteareal
4 375 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Sjarmerende provencalsk eiendom beliggende på en stor, flat og frodig tomt med ideell beliggenhet kun 10 minutter fra den pittoreske landsbyen Valbonne og rundt 15 minutter fra teknologiparken Sophia Antipolis (internasjonale skoler og mange ulike internasjonale jobb muligheter). Eiendommen er ideell for å leve hele året rundt eller for å nyte uforglemmelige ferier. 

Magrey & Sons er et ledende eiendomsmeglerbyrå på den Franske Rivieraen. Vi har bygget opp et anerkjent internasjonalt rykte takket være vår grundige kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet og vår ambisjon om å gjøre alt for at kunden blir 100% fornøyd. Med kontorer i Cannes, Mougins, St.Tropez og Monaco tilbyr vi de beste og mest eksklusive eiendommene innen utleie og salg i Sør-Frankrike. Våre verdier, profesjonalitet og ekspertise gjør oss i stand til å møte alle dine ønsker, og takket være et nettverk av privilegerte partnere kan tilby en rekke tilpassede tjenester som henting på flyplass, booking av yacht, helikopter, privatjet samt reservasjoner på de mest eksklusive restaurantene for å optimalisere opplevelsen din på Cote d'Azur. Vi har også et profesjonelt nettverk med takstmenn som kan gjennomføre uavhengige tilstandsrapporter, samt norske og internasjonale skatteadvokater som kan optimalisere eiendomstransaksjonen på dine vegne.

Ta kontakt for visning eller for ytterligere detaljer rundt boligen. Vi bistår også dersom du generelt ønsker mer informasjon vedrørende kjøp eller leie av eiendom i Sør-Frankrike. De fleste av våre eiendommer er til salgs off-market, så brorparten av transaksjonene i Provence skjer gjennom en konkret og grundig dialog med deg som kunde.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Valbonne, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

MAGREY & SONS Luxury Real Estate

Trygg og diskré megling siden 1969

Annonseinformasjon

FINN-kode340819165
Sist endret15. mars 2024 23:32
Referanse5190

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.