Bildegalleri

CANNES CROISETTE - Palais Miramar - Totalrenovert 3-roms leilighet - Eksklusivt - Unikt utleieobjekt!

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 2 100 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Boligareal
97 m²

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Båtplass
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Praktfull 3-romsleiligheten beliggende i en av de mest ikoniske og prestisjefylte residensene på Croisetten. Den sjenerøse leiligheten på 97kvm er totalrenovert med eksklusive finisher og består av en elegant inngang, en romslig stue, et fullt utstyrt åpent kjøkken, samt 2 soverom med omkledningsrom og egne bad i italiensk stil. Palais Miramar ble bygget på slutten av 1800-tallet av den britiske arkitekten Thomas Robinson Woolfield. Den ble designet i en Belle Époque-stil preget av elegante arkitektoniske detaljer. I sine tidlige dager var Palais Miramar et luksushotell foretrukket av aristokrater og det europeiske høysamfunnet. Denne luksuriøse leiligheten er ideell for både primær- og sekundærbolig, og passer utmerket for utleie på grunn av sin privilegerte beliggenhet.

Cannes, som ligger mellom Saint-Tropez og Monaco, er i dag nervesenteret for den Franske Rivieraen. Byen tilbyr prestisjefylte og verdensomspennende begivenheter som den årlige filmfestivalen, MIPIM og Cannes Lions - men strandbyen er også velsignet med naturlige, kulturelle og maritime rikdommer. Høydepunkter til den ikoniske byen inkluderer sjarmerende landskap, palmekantede promenader, verdenskjente yachter, trendy restauranter (som Baoli, La Môme og La Guérite), idylliske strender og har det pulserende tempoet i livet til en by som er både ekstravagant og innbyende.

Magrey & Sons er et ledende eiendomsmeglerbyrå på den Franske Rivieraen. Vi har bygget opp et anerkjent internasjonalt rykte takket være vår grundige kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet og vår ambisjon om å gjøre alt for at kunden blir 100% fornøyd. Med kontorer i Cannes, Mougins, St.Tropez og Monaco tilbyr vi de beste og mest eksklusive eiendommene innen utleie og salg i Sør-Frankrike. Våre verdier, profesjonalitet og ekspertise gjør oss i stand til å møte alle dine ønsker, og takket være et nettverk av privilegerte partnere kan tilby en rekke tilpassede tjenester som henting på flyplass, booking av yacht, helikopter, privatjet samt reservasjoner på de mest eksklusive restaurantene for å optimalisere opplevelsen din på Cote d'Azur. Vi har også et profesjonelt nettverk med takstmenn som kan gjennomføre uavhengige tilstandsrapporter, samt norske og internasjonale skatteadvokater som kan optimalisere eiendomstransaksjonen på dine vegne.

Ta kontakt for visning eller for ytterligere detaljer rundt boligen. Vi bistår også dersom du generelt ønsker mer informasjon vedrørende kjøp eller leie av eiendom i Sør-Frankrike. De fleste av våre eiendommer er til salgs off-market, så brorparten av transaksjonene i Provence skjer gjennom en konkret og grundig dialog med deg som kunde.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

MAGREY & SONS Luxury Real Estate

Trygg og diskré megling siden 1969

Annonseinformasjon

FINN-kode340818903
Sist endret24. mars 2024 17:41
Referanse12623

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.