Bildegalleri

Ferdigbygget leilighet med 3 soverom i sentrum av Guardamar, nærme stranden. Med egen takterrasse.

Kart med kartnålGuardamar, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 310 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruttoareal
101 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Her klan vi tilby leiligheter i en ny blokk midt i Guardamar sentrum. Det finnes leiligheter med 3 soverom og 2 bad, samt Penthouse leiligheter med 2 eller 3 soverom og begge med 2 bad.
Her bor man kun ca 500 meter fra stranden, og med mange restauranter, barer og butikker rett i nærheten-

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor masainternational.no i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte. Vårt kontor i Spania, Masa International,  er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

Adkomst/Tomteforhold

Sentrumsleiligheter i Guardamar, meget nærme stranden

La Roqueta-bygget har totalt 12 leiligheter fordelt på fire etasjer. Boligene har to eller tre soverom og to bad, romslige utadvendte terrasser og store rom. Alle boliger har private solterrasser og boder. Bygningen har et boblebad i første etasje til bruk for beboere og valgfrie underjordiske parkeringsmuligheter.
La Roqueta ligger mindre enn 500 meter fra stranden. Det er en moderne bygning i sentrum av Guardamar del Segura, en by med noen av de største strendene på Costa Blanca. Dette er et idyllisk sted for å tilbringe fantastiske sommerferier eller som helårsbolig. Byen tilbyr utmerket gastronomi, med et bredt utvalg av barer og restauranter i gatene som selger lokale retter. Nyt fritiden din på lokale skjønnhetssteder, med naturparker og fritidsområder som er ideelle for familier og barn.

Innhold

Man kan her velge i mellom forskjellige leilighetstyper :

Leiligheter med 3 soverom og 2 bad koster fra 310.000 € ( Med egen takterrasse på 14 m2 )
Spanske avgifter og moms kommer i tillegg, totalt ca 14 %
Garasje kan kjøpes i tillegg, fra 20.000 €

Boligene er ferdig bygget

Standard

Flott og sentral beliggenhet

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode340573151
Sist endret17. feb. 2024 12:15
ReferanseEdificio Roqueta Guardamar

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.