Bildegalleri

3 og 4  soveroms leiligheter på Las Colinas Golf & Country Club

Kart med kartnålAvenida de Las Colinas, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 899 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
P-plasser
1

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

3 og 4  soveroms leiligheter på Las Colinas Golf & Country Club

Det er med stor fornøyelse at vi som de første kan presentere blokk 25 av Limonero lejilghetene. Dette ekslusive prosjekt består av 16 lekre luksuriøse “villa"leiligheter.Alle leilighetene i første etasje og  penthouse leilighetene har private svømmebasseng. Leilighetene i andre etasje har   pre-installasjoner for jacuzzi og et privat område ved det felles svømmebasseng. Leilighetene har enten 3 eller 4 soverom, og  2 eller 3 bad og et gjestetoalett. De største leilighetene har tre bad og et gjestetoalett. Alle 3  soveroms leilighetene har to private parkeringsplasser i kjelleren. Det er tregulv i soverommene og stuen. Kjøkkenet og  hvitevarer er levert av det berømte Italienske merke, Aran Cuisine og alle fliser i hele leilighetene er levert av Porcelanosa.Leilighetene er fuldt lydisoleret med den nyeste teknologi. 

Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas Golf & Country Club ligger i en 330 hektar stor dal. Der er en 18 hullers mesterskabs golfbane, anlagt i dette smukke område. Et miljøvenlig område med lav bygge tetthet, som  er plassert naturlig inn i de naturskjønne omgivelsene. Det ideelle sted hvor man kan  slappe av,  og nyte naturen bl.a av idylliske appelsin og sitronlunder.Las Colinas er vurdert blandt de beste resorts i Spania og er blitt kåret som Spanias beste golfbane ved World Golf Awards ? og Spanias førende Villa Resort ved World Travel Awards ? i både 2015 og 2016.Området tilbyr flere andre sportsfasiliteter. Tennis og padle baner samt et fullt utstyrt fitness senter, som ligger ved siden av klubbhuset.Dette skjønne resort ligger kun 10 minutter fra det populære kjøpesenter  Zenia Boulevard.

Pris 899.000-1.595.000 EUR
Byggeår 2023
Primær rom 97-191m2
Bruttoareal 131-411m2

Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode340339358
Sist endret16. feb. 2024 08:46
Referanse2204A366

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.