Bildegalleri

2 og 3 roms leiligheter i Pilar de la Horadada

Kart med kartnålCalle de la Paz, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 259 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruksareal
102 m²
Grunnflate
205 m²

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

2 og 3 roms leiligheter i Pilar de la Horadada

Leilighetene i første etasje varierer i størrelse fra 80 m2 til 102 m2 og har enten 2 eller 3 soverom og 2 bad. De har en stor fliselagt have samt en gårdhave. Privat parkeringsplass og sykkeloppbevaring er inkludert i prisen.

Leilighetene  i øverste etasje varierer i størrelse fra 77 m2 til 102 m2 og har enten 2 eller 3 soverom og 2 bad, De har alle en terrasse samt en takterrasse med flott utsikt over de omkringliggende områder og det felles svømmebasseng. Takterrassene varierer i størrelse fra 74m2 til 94m2 og inkluderer et utendørs kjøkken, pergola, kunstgress og belysning. Privat parkeringsplass og sykkel oppbevaring  er også inkludert i prisen.

Omkringliggende område

Den lille hyggelig  by Pilar de la Horadada er den sørligste by i Valencia regionenI sentrum av Pilar de la Horadada finner du de fleste fasiliteter langs hovedgaten Calle Mayor. Etter å ha shoppet på Calle Mayor kan du slappe av på en av caféene på Plaza de la Iglesia. Det er mange gode restauranter, som tilbyr både lokale spanske og internasjonale retter av meget høy standard.  Gårdene i nærheten leverer frukt og grønnsaker, artiskokker, papriker, bønner, blomkål, appelsiner, sitroner, figner,  plommer, for kun å  nevne noen få.Her finner du også mange gode sykkelstier, og du kan velge mellom mange sportsaktiviteter. For at nevne en av dem så ligger golfbanen Lo Romero Golfbane kun 10 minutters  derfra.

Byggeår 2023
Pris: 259900-369900 EUR
Bruksareal: 77-102m2
Grunnflate: 121-205m2
2-3 somerom

Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode340337912
Sist endret16. feb. 2024 09:03
Referanse2206A381

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.