Bildegalleri

Villaer med 2 og 3 soverom i Villamartin

Kart med kartnålCalle Fausto, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 297 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Primærrom
94 m²
Bruksareal
190 m²
Bruttoareal
139 m²
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Villaer med 2 og 3 soverom i Villamartin

Det er med stor glede, at vi kan presentere fase to av de populære Villas Illios, tett på Villamartin Golfbane. Villaene kommer i to designs; Model A og Model B. Begge med mulighet for privat parkering. Villa komplekset består av 25 villaer.

Villa model A

Når du kommer inn i villaen ligger det moderne og åpne kjøkken  til højre. Kjøkkenet har skyvedører ut til terrassen. Den romslige stue har skyvedører, som vender ut mot det private svømmebasseng. Til venstre for hovedinngangen  ligger et av de 3 soverom, og et bad.  Ved siden av soverommet er det en trapp opp til andre etasje.I andre etasje er det 2 soverom og et bad. Begge soverom har innebygde skap og direkte adgang til takterrassen.

Villa model B

Model B ligner model A, men har to soverom med innebygde garderobeskap og et bad i første etasje.  I andre etasje er det et romslig soverom, bad og en stor takterrasse.Den første og andre side av plantegningene er model A, tredje og fjerde er model B.

Omkringliggende område

ILIOS er ligger i det populære  Villamartín , ved Villamartin Golfbane, ca 45 minutter fra Alicante flyplass. Det er kort avstand til alle faciliteter som supermarkeder, kjøpesenter og restauranter.  Kun 5 minutter i bil til flere lekre strender på Costa Blanca.

Byggeår 2024
Pris: 297.000-359.000€
2-3 soverom
Primær rom 79-94m²
Bruksareal 128-190m² 
Bruttoareal 116-139m²

Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode340326848
Sist endret16. feb. 2024 09:40
Referanse2209V404

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.