Bildegalleri

3 og 4 roms leiligheter i Torre de la Horadada

Kart med kartnålCalle Galea, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 235 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

3 og 4 roms leiligheter i Torre de la Horadada

Dette nye og moderne kompleks som kalles Higuericas Bay består av to bygninger i to og tre etasjer. Komplekset tilbyr leiligheter på bakkeplan, andre og tredje etasje. Dette betyr, at penthouse leiligheter er tilgjengelige i både andre og tredje etasje. Uanset etasje eller bygning er det mulig å velge leiligheter med to eller tre soverom. Alle soverommene har store vinduer og innebygde garderobeskap. Alle leilighetene har to bad – et av dem er ensuite.Stuen og spisestuen har skyvedører ut mot terrassen og et åpent kjøkken bak spiseområdet. Ved siden av det moderne kjøkken finner du også en praktisk bod og et vaskerom, hvor det er masse  plass til oppbevaring.Higuericas Bay-prosjektet ligger kun 250 m fra Playa el Mojon og er derfor perfekt for alle, som elsker å være tett på Middelhavet.

Omkringliggende område

 Torre de la Horadada er en av de mest sjarmerende byene på det sydlige Costa Blanca.Det er en flott kystlinje og promenader langs havet, lekre strender samt et flott vakttårn, som stammer fra den tid, hvor pirater seilte i dette området. Det er alle fasiliteter som supermarkeder, butikker, restauranter, barer, banker og en hyggelig  marina. Du kan opleve en autentisk spansk atmosfære ved å besøke de to torvene Pueblo Latino og The Square, hvor du kan prøve de tradisjonelle tapas.

Byggeår 2024
Pris: 235.000-455.000 EUR
Primær rom: 56-87m2
Bruksareal: 71-210m2
Grunnflate: 81-211m2


Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode340326673
Sist endret16. feb. 2024 09:49
Referanse2211A413

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.