Bildegalleri

3 og 4 roms leiligheter i Lomas de Cabo Roig

Kart med kartnålCalle Cabo Prior, Balearene
PrisantydningEUR 289 590,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

3 og 4 roms leiligheter i Lomas de Cabo Roig

Det er med stor fornøyelse, at vi kan presenterer dette fantastiske nye prosjekt i Lomas de Cabo Roig.Prosjektet heter VivaLife og vil bestå av 3 og 4 roms leiligheter i et fantastisk område. Leilighetene er designet i tre forskjellige layouts, som kan ses under “grundplaner”. Leilighetene har enten to eller tre soverom, to bad, stue, åpent kjøkken, spisestue og en eller to terrasser.Velger du en bolig på bakkeplan, får du en ekstra stor terrasse. Hvis du velger en penthouse leilighet,  får man en romslig solterrasse med utsikt til hele området.Alle leilighetene har underjordisk parkering, bod, aircondition, hvitevarer og varmekabler på badene – alt inkluderet i prisen. Penthouselejlighederne har en innebygget pergola.I fellesområdet er det et stort svømmebasseng hvor du også har område for barn. Det er også hyggelige områder med gress,  komfortable stoler perfekt til å slappe av i solen. Ved siden av svømmebassenget er det et treningsenter og et hyggelig område, som kan brukes som et arbeidsområde eller bare med venner til arrangementer.

Omkringliggende område

Komplekset ligger kun en kort gåtur fra det nye utendørs senter Lomas de Cabo Roig. Her finner du barer, butikker og restauranter av flere typer. Like ved siden av senteret finner du et stort supermarked og flere busstoppesteder.Strendene Campoamor og Cabo Roig  ligger kun  5 minutter i bil derfra. Inden for 15 minutters kørsel har du fire mesterskabsgolfbaner, hvoraf en af dem er den prestigefyldte Las Colinas Golf & Country Club.Alicante lufthavn ligger 45 minutters kørsel og Murcia Corvera lufthavn kun 40 minutters kørsel væk.

Pris: 289590-451180 EUR
Soverom: 2-3
Primær rom: 72-93m2
Grunnflate: 98-205m2
Byggeår 2024


Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode340323436
Sist endret15. feb. 2024 11:19
Referanse2211A415

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.