Bildegalleri

3 & 4 roms leiligheter i El Raso

Kart med kartnålCalle Del Cantaueso, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 239 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

3 & 4 roms leiligheter i El Raso

Vi  har gleden av å  kunne annonsere det nye boligkompleks AREA beach III El Raso. Det nye kompleks grenser  til saltlagunen, Laguna Salada de la Mata. Saltsjøene gjør luften i – og omkring Torrevieja til noe av det  beste i verden. Hvert år flytter mange mennesker til Torrevieja  på grunn av dette. Her kan du nyte den biologiske mangfoldighet, det unike miljø og være tett på de fantastiske strender i Playa del Campo, Naturparken la Mata ligger også i gang og sykkelavstandAREAbeach III El Raso er et privat kompleks med leiligheter  med 2 eller 3 soverom. Leilighetene er i fem etasjer, designet i en minimalistisk stil i høy kvalitet. Leilighetene  i første etasje har en have, andre, tredje og fjerde etasje  har en romslig terrasse og penthouse leilighetene har en stor takterrasse. Takterrassen  vender ut mot salt sjøen, og har en flott utsikt.Leilighetene leveres med  hvitevarer, aircondition, privat underjordisk parkeringsplass og en bod  ved siden av parkeringsplassen. Det er adgang til leilighetene med både heis og trapper.Fellesområdet består av et stort grønt område, hvor man kan slappe av og nyte solen, to svømmebasseng, to petanquebaner, minigolfbane, bordtennis og jacuzzi. Det er også en separat bygning med spa-fasiliteter og et fitness senter. 

Guardamar

Guardamar er et 12 km relativt flatt område. Det er mye pinjeskog ved strendene, som ligger langs det meste av  Guardamar. Det er 8 offisielle strender, men det meste av kysten er sand dyner og derfor også strand. Guardamar er et av de mest populære turist områdene på Costa Blanca.

Byggeår: 2024
Prisant: 239000-308000 EUR
Bruttoareal: 77-96m2

Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode340311103
Sist endret16. feb. 2024 09:59
Referanse2302A429

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.