Bildegalleri

La Puebla

Finca i La Puebla med utendørs og innendørs svømmebasseng, 6 soverom og 4 bad

Kart med kartnålLa Puebla, Los Alcazares, Costa Calida
PrisantydningEUR 695 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
6
Boligareal
503 m²
Tomteareal
12 000 m² (eiet)
Sengeplasser
12
P-plasser
5

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Her har vi fått inn en kjempekoselig frittliggende Finca med innendørs og utendørs svømmebasseng, 6 soverom, 4 bad i den sjarmerende landsbyen La Puebla.
Den lille byen La Puebla ligger en 8 km kjøretur bra badebyen Los Alcàzares i Mar Menor innsjøen.

Når du kommer inn via den lange flotte oppkjørselen, dukker den koselige eiendommen opp foran deg.
På forsiden av eiendommen er det en sjarmerende liten bro som går over en søt liten dam.
Og innenfor høye hekker på forsiden av huset ligger det avskjermede bassengområdet med utedusj og har plass til hele familien og venner til å ta en tidlig morgenkaffe, nyte solen og bade hele dagen eller nyte stille kvelder og se solen gå ned i horisonten.
Bassengområdet har også en stor pergola og masse deilig skygge samt et innendørs kjøkken/ utestue -Zenområde.

Det er parkering for 4 biler i den overbyggene carporten og her er garasje som for tiden brukes til lagring.

På forsiden av huset er det en deilig overbygget terrasse på 59 m2 med inngang til huset, men du kan også gå inn i huset gjennom kjøkkenet som er hjertet av huset og har en deilig terrasse utenfor.
Kjøkkenet har mye lagringsplass med en fantastisk øy i sentrum, vedovnen, en stilig sittegruppe er en innbydende plass som gjør dette til et herlig rom for alle å nyte.
Fra gangen finner du det første av de meget velutstyrte 6 soverommene og det overdådige familiebadet, med boblebad og massasjedusj som er et av flere bad.
Soverommene tilbyr alle en fredelig, avslappende atmosfære, klimaanlegg, store vinduer og utsikt over fincaen.
Hovedsoverommet er eksepsjonellt, fra det enorme walk-in garderoben, til en-suite bad.
Dette rommet er på størrelse med en liten leilighet så dette lyse, lyse rommet har alt.

Hovedstuen/spisestuen er full av karakter og med mange funksjoner, hver gang du kommer inn vil du legge merke til noe nytt.
En rekke flotte veggenheter, ekstra stort spisebord, store komfortable sofaer du kan synke ned i mens du ser på TV foran den innbydende peisen!
Terrassedørene åpner ut mot en nydelig bakgård i andalusisk stil med sin egen ønskebrønn! Det er også et nyttig bruksområde og har inngang til en bod/vaskerom med en fantastisk pizzaovn/bakeovn!!
Stuen leder inn til det fantastiske trekledde biblioteket/kontoret med en lys og avslappende atmosfære.
Det femte soverommet med dobbeltseng ligger også i dette området.
Herfra går du inn i et fullt utstyrte treningsstudiet og spillrommet som har direkte inngang til det oppvarmede innendørs bassengområdet.
Med høyt hvelvet tak, nedsenket boblebad, fullt utstyrt bad, innkapslet med vinduer i full lengde som lar solskinnet strømme inn omgitt av vakre hager og oliventrær.
Dette er rett og slett herlig!
Her kan du gå ut fra innendørsbassenget til en stor flislagt terrasse og til eiendommen store hage med tykke hekker og som fører til det stort utendørsbasseng med sitteplasser under pergola og solsenger, chill out område, og utendørs dusj.
For å gjøre dette komplett et utekjøkken med Zen-område.
Dette er den desidert beste underholdende plassen og mulighetene eiendommen tilbyr er uendelige! Fra et idyllisk familiehjem til et herlig sted for spesielle arrangementer. Bryllup, fester, familiebursdager.

Selges delvis møblert
Vann til hage i vanntank på 52.000 liter som fylles med landbruksvann som bestilles når det trengs hos kommunens vannkontor.
Hagen vannes via 3 støyfer med timere.
Innendørs basseng 2,6 x 7,7
Utendørs basseng 4,6 x 11,5
Innhegnet frukthage med 50 oliventrær

Avstander fra La Puebla.
Zenia Boulevard 33 km
Cabo de Palos og La Manga 30 km
Roda Golf 9 km
Mar Menor Golf 3,5 km
El Valle Golf 30 km
Seurines Golf 17 km
Corvera flyplass 30 km
Alicante flyplass 99 km
Cartagena 15 km
Murcia 49 km

Adkomst/Tomteforhold

SpaniaVilla

Har avtale med så godt som alle utbyggerne mellom Alicante nord og Cartagena sør. Har full oversikt over hvilke utbyggere som stiller bankgaranti. Bruk derfor meg til å vise dere de aktuelle prosjektene. Kan da utifra deres behov finne de aktuelle prosjektene som passer perfekt til deres behov og dere får drømmeboligen i solens land. Å gjøre mange avtaler – med mange meglere blir ofte veldig slitsomt for alle parter – da alle viser de samme objektene. Send meg heller lenker fra andre firma, og spør om jeg kan vise det samme – for det kan jeg! Jeg gleder seg til å møte mine kunder både før og etter de har kjøpt bolig og kan bistå med råd og hjelp så lenge dere trenger det.
Avgifter ved kjøp av bolig i Spania Kostnader ved kjøp av bolig i Spania er mellom 13 og 14,5%. Dette er da 10 % moms (iva) samt notariusavgift og registreringsavgift hos eiendomsregisteret. Dette inkludert også en advokat eller asessor som oversetter for dere hos Notarius, ordner med overføring av alle kontrakter på strøm , vann og lignende og som da blir deres skatterepresentant etter kjøpet.
Etter snart 19 år i faget her i Costa Blanca sør er jeg godt kjent i alle områder, og har derfor alle forutsetninger til å kunne finne din drømmebolig i solen.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode340182180
Sist endret14. feb. 2024 08:08

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.