Bildegalleri

FLOTT BUNGALOW - 4 SOVEROM - MED HAVUTSIKT I LA NUCIA

Kart med kartnålLa Nucia, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 249 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Soverom
4
Boligareal
134 m²
Byggeår
1998

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Denne eiendommen består av 3 etasjer og har en fin hageinngang, 4 soverom, 2 bad, kjøkken åpent til spisestuen, 4 terrasser, kontor og en stor bod, fint felles svømmebasseng med romslig solarium.
Når vi kommer inn i første etasje finner vi en terrasse med en vakker orientalsk hage som grenser til huset med vakre nattbelysningspaneler. På denne terrassen finner vi et innglasset rom som for tiden brukes som kontor foran og på baksiden et annet rom stengt for forskjellige bruksområder med en utgangsdør til utsiden.
Ved hovedinngangen går vi via en trapp opp til første etasje hvor vi kommer til en liten terrasse som fører til hallen med stue og åpent kjøkken med frokostbar, et dobbelt soverom, vaskerom og bad med dusj. I første etasje er det to store soverom med separat bad med badekar. Et av soverommene har en stor terrasse med vakker utsikt over skogen, fjellene og havet. Det er et lite rom i denne etasjen som kan gjøres om til en garderobe eller et lite kontor.
Huset har en kjeller som kan brukes som vinkjeller.
Ikke nøl med å spørre etter denne eiendommen som ligger i et rolig område med utsikt til en vakker skog foran og med nok plass til å parkere.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

BOLIGSPESIALISTEN - 25 ÅR MED SALG OG UTLEIE PÅ COSTA BLANCA

Din spesialist på eiendom i Albir

Annonseinformasjon

FINN-kode340061060
Sist endret13. feb. 2024 08:51
ReferanseS-4485

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.