Bildegalleri

San Agustin

Reformert og moderne duplex i Green Sea komplekset, San Agustín!

Kart med kartnålCalle Bonsai, 3 ,Green Sea - 35100, Gran Canaria
PrisantydningEUR 237 000,–
Felleskost/mnd.
154,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
1
Boligareal
62 m²
Tomteareal
62 m²
Byggeår
1988

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

San Agustin

Generelt

Serneholt Estate Gran Canaria er stolt av å presentere denne fantastiske duplexen i bakkeplan som ligger i den vakre San Bartolomé de Tirajana.

Eiendommen ligger i Green Sea komplekset, som er familievennlig, og tilbyr moderne innkvartering som gir en rolig og fredelig atmosfære, noe som gjør den perfekt både for privatliv og utleie.

Duplexen har ett romslig soverom, ett bad og ett toalett, og gir god plass for et komfortabelt liv. Eiendommen er fullt møblert og i god stand.

En av hovedhøydepunktene i denne duplexen er den private terrassen hvor du kan slappe av og nyte det varme klimaet. I tillegg tilbyr komplekset romslige bassengområder hvor du kan nyte roen og kjøle deg ned i solen.

Beleiligheten er en nøkkel i denne eiendommen. Siden den ligger innen gangavstand fra stranden, kjøpesenteret i San Agustín og Playa de Inglés, har du alt i nærheten, og en bil er ikke nødvendig. Med andre ord har du enkel tilgang til et bredt spekter av fasiliteter, inkludert butikker, restauranter og skoler.

For de som liker utendørsaktiviteter, er stranden rett rundt hjørnet, noe som gjør det mulig å nyte vannsport eller bare slappe av på de gyldne strendene.

Andre fremtredende funksjoner ved denne duplexen inkluderer aircondition, et gjestetoalett, en stue, et vaskerom og innebygde skap. Eiendommen er en del av et lukket samfunn, som sikrer sikkerhet og personvern.

Enten du leter etter en privat bolig eller en investering for utleie, er denne duplexen i bakkeplan i San Bartolomé de Tirajana et fantastisk valg.

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve det beste fra begge verdener: en rolig tilbaketrekning og enkel tilgang til alle fasilitetene som området har å tilby.

Adkomst/Tomteforhold

Gate

Innhold

Standard

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

Serneholt Estate Gran Canaria S.L

Moderne skandinavisk eiendomsmegler

Annonseinformasjon

FINN-kode339763861
Sist endret08. apr. 2024 11:32
Referanse361-07998P

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.