Bildegalleri

SNART UTSOLGT! MEN LIKE FIN SJØUTSIKT PÅ RESTERENDE, ENEBOLIG MED HØY STANDARD - STORT FELLES BASSENG, FLOTT TURTERRENG

Polop, MULIGHET FOR EGET BASSENG, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 370 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Primærrom
107 m²
Tomteareal
231 m²
Byggeår
2024

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for visning!

Om eiendommen

Beliggenhet

Polop er en idyllisk typisk spansk by beliggende like ved La Nucia med europas største sportsanlegg 10 minutter fra Alfaz og rundt 12 minutter til strendene i Albir og Benidorm. Polop er en av byene langs costa Blanca som fremdeles har det som kjennetegner en spansk by. En gamleby med sjarmerende gater, restauranter, butikker og annet man trenger. I tillegg tilbyr dette området spesielt fine tur- og sykkelmuligheter. SE SYKKELRUTER FOR NEDLASTING PÅ HØYRE SIDE. Spektakulære Puig Campana med sine 1410 m.o.h. kan bestiges fra turløypene bak eiendommen. 

IKKE VENT FOR LENGE! DE SISTE BOLIGENE SELGES NÅ, MEN MED LIKE FLOTT UTSIKT SOM "SOLGTE" BOLIGER DA TOMTEN ER TRAPPENDE/SKRÅNENDE. 

Dette er et meget interessant og populært boligprosjekt beliggende i et hyggelig og solrikt område med fantastisk utsikt over nydelige Polop by, sjøen og fjellene.

Vi har et ferdigstilt visningshus. Boligene som selges nå vil stå klare august/september 2024 og begynnelsen av 2025 med mulighet for individuell tilpasning. Ta kontakt for video fra det aktuelle huset.

Mulighet for eget basseng

Moderne villaer på ett plan (og to plan) beliggende i et rolig område med en spektakulær utsikt i en lukket urbanisasjon med videokameraer, store fellesområder med nydelig beplantning, stort svømmebasseng, klubbhus, lekeplasser for barn, elektriske sykler tilhørende urbanisasjonen med ladestasjon etc.

Boligene har en meget god og praktisk planløsning og inneholder;

3 soverom og 2 bad (hvorav det ene soverommet har eget bad), en smart åpen løsning mellom kjøkken og stue, samt et vaskerom. (Mulighet for takterrasse). En romslig hage som er beplantet og plass til parkering på egen tomt. Dersom man ønsker et privat svømmebasseng i tillegg til det som finnes i urbanisasjonen, kan utbygger tilby dette mot et tillegg i prisen.

I kjøpesummen er det inkludert mange kvaliteter;

  • Airconditioning kulde/varme i begge soverom og stue
  • Induksjon kokeplate, ovn, og vifte
  • Persienner på soverommene
  • Innebygget garderobe
  • Tv-uttak i begge soverom, stue og terrasse
  • Pre installasjon for solcellepaneler og elektrisk lader til bil

Meget gode betalingsbetingelser.Plantegninger etc. for nedlastning i boksen til høyre.

Fordeler ved å kjøpe et nytt hus i Spania i dag er mange;

  • I nye hus får man energiøkonomiske og klimavennlige løsninger i forbindelse med oppvarming, isolering og bygningsmaterialer. Nye hus er mye mer energisparende og har som regel bedre inneklima enn de som er en del år eldre. Balansert ventilasjon og bygget etter tekniske krav som gjør at man slipper trekk, har gode temperaturer året rundt og sparer på energikostnadene.
  • Mindre jobb og kostnader på vedlikehold
  • Du får et tidsriktig hjem. Smarte og moderne løsninger på utforming av for eksempel kjøkken og bad er en selvfølge.
  • Du får god tid til å forberede flyttingen, og selge boligen du evt. allerede har.

Mest positivt av alt er kanskje følelsen av å flytte inn i et helt nytt hjem. Dette representerer din drøm, ikke noen andres. Et nytt hjem vil fylles med dine minner, dine farger og din stil.

Ønsker du/dere en boligprat, en tur i området for å se på dette huset, og/eller andre hus vi har for salg, er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med erfarne norske meglere.

Trygghet, tillit, den beste oppfølgingen (også etter salget), samt en utrettelig entusiasme i å skaffe deg og din familie et hjem etter deres ønsker er verdier vi setter svært høyt. 

NB! VI TILBYR GRATIS ADVOKATHJELP FRA VÅR ADVOKAT VED KJØP AV NYBYGG GJENNOM OSS.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Polop, MULIGHET FOR EGET BASSENG, Costa Blanca nord
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode339422913
Sist endret08. feb. 2024 13:54
ReferanseN484

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.