Bildegalleri

3 & 4 roms leiligheter i Ciudad Quesada

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 286 500,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Byggeår
2024

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

3 & 4 roms leiligheter i Ciudad Quesada

Velkommen til høydepunktet av spansk livsstil i Marella-komplekset i Ciudad Quesada! De utsøkte leilighetene med 2 og 3 soverom og 2 bad er en perfekt blanding mellom moderne design og varm eleganse. Med romslige soverom, et luksuriøst ensuite-badeværelse, har boligene en moderne stil, som blødes opp av smakfulle elementer av tre. Penthouseleilighetene har private takterrasser (ca. 100 m2), mens leilighetene i første etasje  har store hager (ca. 130 m2). Det åpne kjøkkenet, spise- og oppholdsområdet,  får en masse  naturlig lys fra store vinduer som  åpner ut til innbydende terrasser.De omhyggelig anlagte hagene gir en fredfyldt kulisse. Komplekset som er helt lukket og privat, har et felles svømmebasseng. Det er privat parkering enten på din egen tomt, eller i komplekset.

Omkringliggende område

Ciudad Quesada er et pulserende beboelsesområde, som kombinerer moderne fasiliteter med Costa Blancas sjarm. Denne velplanlagte byen har alle fasiliteter som legesenter, apoteker, supermarkeder, restauranter og butikker. Ca 40 km til Alicante flyplass og 10 minutter i bil  til Guardamars flotte sandstrender.Golfentusiaster kan glede seg over flere flotte baner som Las Colinas, La Marquesa og Villamartin i nærheten. Området byr også på naturlig skjønnhet, omkranset av La Mata-lagunen og saltsjøene ved La Mata og Torrevieja. Ciudad Quesadas er et ideelt valg for både permanent opphold eller feriebolig. Opplev livsstilen på Costa Blanca med den perfekte blanding av fasiliteter, rekreative muligheter og et innbydende fellesskap i denne sjarmerende by.

Prisant: 286500- 430000 EUR
Primær rom: 81-106m2
Bruksareal: 90-134m2


Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode339304606
Sist endret13. feb. 2024 14:24
Referanse2402A504

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.