Bildegalleri

Moderne leiligheter i Pilar de la Horadada

Kart med kartnålPilar de la Horadada, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 222 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
80 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Disse flotte leilighetene ligger sentralt i Pilar de la Horadada, med kun en liten rusletur til restauranter og butikker. De flotte strendene i Torre de la Horadada ligger kun en sykkeltur unna. Her bor man flott og sentralt

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International, har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
I disse korona tider da det jo for mange er begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, om ønskelig, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video fra prosjektet, etc.

Adkomst/Tomteforhold

Flott anlegg i Pilar de la Horadada

Ny utvikling av moderne 2 soverom, 2 bad maisonetter med et felles basseng, og som ligger i byen Pilar de la Horadada.
Eiendommene har blitt fantastisk designet med et moderne og tidsriktig åpen planløsning, og tilbyr en utmerket mulighet for de som søker et moderne liv på en praktisk og gjennomtenkt beliggenhet.
Maisonettene i første etasje kommer komplett med sin egen private terrasse og hage, mens toppleilighetene tilbyr et privat solarium.
På SeaDreams er inkludert et felles svømmebasseng der du kan nyte en forfriskende svømmetur på varme dager, samt sykkelparkering for de som ønsker å utforske omgivelsene på to hjul. I tillegg er det også parkeringsplasser tilgjengelig slik at du ikke trenger å bekymre deg for å finne et sted å parkere.
Disse eiendommene ligger nær sentrum av Pilar de la Horadada, alle fasilitetene du kan trenge er lett tilgjengelige samt de lokale strendene og Mar Menor, som ligger kun en 5-minutters kjøretur unna. For golfentusiaster er det mange golfbaner bare en kort kjøretur unna.
I tillegg er Pilar de la Horadada kun en 40-minutters kjøretur fra Murcia flyplass og ca. 50 minutter fra Alicante flyplass, noe som gjør det til et ideelt sted for alle som leter etter et hjem borte fra hjemmet.

Innhold

Her kan man velge i mellom leiligheter i 1. etasje med egen hage/terrasse utenfor stuen, eller i 2. etasje hvor man da har en egen stor takterrasse til disposisjon. Man får 2 soverom, 2 bad, romslig stue samt kjølkken med hvitevarer.
Leilighetene i 1. etasje koster fra 222.000 €
Leilighetene i 2. etasje koster fra 232.000 €
Spanske avgifter kommer i tillegg, ca 13-14 %
Ferdigstillelse er beregnet til Desember 2024.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode339296640
Sist endret13. feb. 2024 14:23
ReferanseSeaDreams

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.