Bildegalleri

TOURRETTES LES FAYENCES, PROVENCE - RENOVERT STEINBYGNING MED EGEN VINGÅRD OG OLIVENLUND

Tourrettes les Fayence, 83440 Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 790 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
150 m²
Boligareal
150 m²
Tomteareal
6 460 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Tourrettes i det ettertraktede Fayence-området, midt i Provence kan blant annet by på marked hver mandag, et par cafeer, dagligvare butikk og ikke minst "Four Seasons Resort Provence", Terre Blanche som er en av Europas flotteste golfbaner med stort og lekkert SPA senter og hotell. Ellers er det en rekke gode restauranter i Fayence området., hvorav 3 er omtalt i Michelin-guiden. Like utenfor landsbyen er det et stort supermarked. Området er også fantastisk for kortere eller lengere vandreturer.

Avstander/kommunikasjon

Rett i nærheten (8 min med bil) ligger innsjøen "Lac de St. Cassien" med flotte bademuligheter, strender og en rekke vannsportaktiviteter. Middelhavet og den Franske Riviera nåes på ca 30 min. Det er flere koselige landsbyer kun få kilometer unna, f.eks Fayence og Callian. Flyplassen i Nice kan nåes på ca. 45 min.

Innhold

Renovert gammel steinbygning med 150 m2 boligflate. Her har man virkelig ivaretatt det orginale særpreget fra 1800 tallet. Gammel, nyoppusset inngangsdør til entre med gjestetoalett. Fransk kjøkken med stort spiskammer og flere små rom for vinlagring / oppbevaring. Stue og spisestue med peis og stor takhøyde med bjelker. Dører ut til terrassen / hagen. Trapper opp til hems som er lite bibliotek. Andre etasje har 1 soverom og 1 bad. Tredje etasje har 2 soverom. Fjerde etasje har stort åpent soverom med liten stue og kontor. Stort garderobeskap. Mulig å lage ekstra baderom. Aircondition.

Tilstand

God

Tomt

Meget sjarmerende eiendom på 6,4 mål med 400 vinstokker til egen produksjon som gir over ca 400 vinflasker per år. Produksjonen foregår på eiendommen med alt moderne utstyr. Eiendommen ligger i nydelige omgivelser med smijernsport og sypresser på hver side av oppkjørselen. Pent beplantet med olivenlund og provencalske prydbusker. Basseng. Overdekket terrasse og utekjøkken med spiseplass. Trapper og avsatser som gir fine detaljer. God parkeringsplass til flere biler. Dobbel carport.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.qvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|6D4D3207-40AD-4A45-8813-25F10C77DBAE

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.noqvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|E75EEE63-9ED8-46EC-9C33-43F60A44D625

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjonqvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|EE95FE3A-E0BF-467B-B352-E42CD67DD3E0

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Tourrettes les Fayence, 83440 Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Annonseinformasjon

FINN-kode339255095
Sist endret13. feb. 2024 14:23

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.