Bildegalleri

Flott villa i spansk stil like ved golfbanen Marquesa i Ciudad Quesada

Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 375 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Primærrom
121 m²
Tomteareal
649 m²
Byggeår
1996

Fasiliteter

Golfbane
Lademulighet
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Denne flotte eiendommen består av en innglasset terrasse ved inngangen, et fullt utstyrt kjøkken, utvidet stue/spisestue med peis, to soverom og ett bad i hovedhuset.
I underetasjen finner man enda ett soverom og et bad. Her finnes også en stor garasje med tilkobling for elbil og en bod. 
Huset ligger på en hjørnetomt med mye privatliv. På tomten finner du grillplass og fint privat basseng.

Boligens beliggenhet er nær alle fasiliteter som tilbys på La Marquesa kommersielle senter, inkludert et stort utvalg av barer, butikker, frisør, chill-out bar, supermarked og mye mer.
De vakre blå flagg-strendene i Guardamar kan også bli funnet innen 10 -minutt kjøring!

Ciudad Quesada er et koselig og populært sted på Costa Blanca-kysten. Her finner du butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, medisinske og tannlegetjenester og mye mer. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada tilbyr også flere aktiviteter for hele familien, som den berømte golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongbasert badeland og mye mer.


De praktfulle strendene på Costa Blanca-kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har du tilgang til en rekke strender. Den berømte 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og "Torrelamata"-stranden i La Mata er de to nærmeste strendene, som ligger omtrent 10-15 minutters kjøretur fra Ciudad Quesada.


Ciudad Quesada er et ideelt sted å bo og et herlig sted å tilbringe sommeren. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omgitt av to store saltsjøer som virker rensende på luften og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positiv effekt på personer med bl.a. astma, allergier, revmatisme og hudsykdommer. Ifølge medisinsk vitenskap tilhører området et av de sunneste stedene i verden takket være saltsjøene.


I Ciudad Quesada finner du en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger cirka 10 minutter unna med bil, finner du kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg av butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals , Leroy Merlin og mange flere.


I Ciudad Quesada finner du den velkjente golfbanen "La Marquesa Golf & Country Club". Det er en rekke golfbaner i nærheten, og innenfor en radius på 15 kilometer finner du Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf .


Innenfor en radius på 20 kilometer er det flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja finner du tre, mens det er en i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner du seilskoler, windsurfing- og dykkerskoler, for å nevne noen. Flere steder i området kan du leie brett for SUP (stand up paddle-boarding), og en rekke strender tilbyr vannaktiviteter som fly-boarding, bananbåter, jetski og mer.


I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et utmerket rykte. Hospital Quiron er et privat sykehus, og dette ligger også i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger omtrent 30 minutters kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimal dybde på ca. 7 meter. Den høye saltinnholdet i vannet gir et mikroklima som er veldig sunt, spesielt for personer med hjerteproblemer, leddgikt eller lungesykdommer. Saltvannsslambadet er også kjent for sin lindring av hudsykdommer som psoriasis, og anbefales av flere spesialister.


Ciudad Quesada ligger omtrent 40 minutter med bil fra både flyplassen i Alicante og Murcia / San Javier. Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå større byer i området gjennom motorveien A-7 eller kystmotorveien N-332, som Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen.


Ta kontakt med oss for mer informasjon eller for å avtale visning! 

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca sør
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode339191907
Sist endret13. feb. 2024 14:23
ReferanseA-003049

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.