Bildegalleri

ÅPEN FOR BUD! MOUGINS - Ypperlig enebolig i familievennlig område - garasje til 4 biler - utsikt!

Mougins, Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 2 990 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Boligareal
420 m²
Tomteareal
3 800 m²

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Båtplass
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Sørvendt provencalsk enebolig av nyere konstruksjon i et av de mest ettertraktede nabolagene av Mougins med fantastisk utsikt over den gamle landsbyen. Boligen er på 420kvm og består blant annet av flere lyse stuer og fem koselige soverom. Anlagt hage på 3800kvm med oppvarmet basseng og stor garasje til 4 biler. Kort vei til Mougins School og alt av fasiliteter. Motivert selger. Har satt ned prisen flere ganger fra over €4M. 

Mougins er et av de mest fantastiske stedene å besøke på den franske rivieraen. Bare 15 minutter fra Cannes, ligger denne gamle landsbyen på toppen av en pittoresk ås. Omgivelsene har inspirert noen av verdens mest berømte kunstnere og kjendiser som Pablo Picasso, Man Ray, Christian Dior og Winston Churchill. Mougins er fremdeles et svært populært sted blant kunstnere og du vil finne studioer, gallerier og verksteder der du kan kjøpe originale malerier og keramikk. Spaser gjennom landsbyens smale brosteinsgater og oppdag gamle kirker, fontener og museer. Golfentusiaster kan øve på golfsvingen omgitt av praktfull natur på Royal Mougins Golf Club. Mougins er ideelt for en familie som ønsker å tilbringe lengre periode på Rivieraen, da det er flere internasjonale skoler, jobb muligheter og gode fasiliteter for fastboende.

Magrey & Sons er et ledende eiendomsmeglerbyrå på den Franske Rivieraen. Vi har bygget opp et anerkjent internasjonalt rykte takket være vår grundige kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet og vår ambisjon om å gjøre alt for at kunden blir 100% fornøyd. Med kontorer i Cannes, Mougins, St.Tropez og Monaco tilbyr vi de beste og mest eksklusive eiendommene innen utleie og salg i Sør-Frankrike. Våre verdier, profesjonalitet og ekspertise gjør oss i stand til å møte alle dine ønsker, og takket være et nettverk av privilegerte partnere kan tilby en rekke tilpassede tjenester som henting på flyplass, booking av yacht, helikopter, privatjet samt reservasjoner på de mest eksklusive restaurantene for å optimalisere opplevelsen din på Cote d'Azur. Vi har også et profesjonelt nettverk med takstmenn som kan gjennomføre uavhengige tilstandsrapporter, samt norske og internasjonale skatteadvokater som kan optimalisere eiendomstransaksjonen på dine vegne.

Ta kontakt for visning eller for ytterligere detaljer rundt boligen. Vi bistår også dersom du generelt ønsker mer informasjon vedrørende kjøp eller leie av eiendom i Sør-Frankrike. De fleste av våre eiendommer er til salgs off-market, så brorparten av transaksjonene i Provence skjer gjennom en konkret og grundig dialog med deg som kunde.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Mougins, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

MAGREY & SONS Luxury Real Estate

Trygg og diskré megling siden 1969

Annonseinformasjon

FINN-kode338995739
Sist endret24. mars 2024 15:49
Referanse3317

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.