Bildegalleri

ANDON - I fjellene bak Cannes - Historisk eiendom til salgs - Oppussingsbehov!

Andon, Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 960 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Gårdsbruk/Småbruk
Soverom
10
Boligareal
1 000 m²
Tomteareal
184 000 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

  • Praktfull eiendom i innlandet av Grasse med boareal på 1000m2. Eiendommen består av en hovedbygning, en kapell, samt 3 anneks som trenger renovasjon.
  • Fantasktisk tomt på over 18 hektar, med optimal sollys og en vakker, uhindret utsikt over de omkringliggende åsene. 
  • Med ti soverom og mange oppholdsrom gir dette slottet mange muligheter for forbedringer.
  • Litt under en time til Cannes og litt over en time til Nice. 

Magrey & Sons er et ledende eiendomsmeglerbyrå på den Franske Rivieraen. Vi har bygget opp et anerkjent internasjonalt rykte takket være vår grundige kunnskap om det lokale eiendomsmarkedet og vår ambisjon om å gjøre alt for at kunden blir 100% fornøyd. Med kontorer i Cannes, Mougins, St.Tropez og Monaco tilbyr vi de beste og mest eksklusive eiendommene innen utleie og salg i Sør-Frankrike. Våre verdier, profesjonalitet og ekspertise gjør oss i stand til å møte alle dine ønsker, og takket være et nettverk av privilegerte partnere kan tilby en rekke tilpassede tjenester som henting på flyplass, booking av yacht, helikopter, privatjet samt reservasjoner på de mest eksklusive restaurantene for å optimalisere opplevelsen din på Cote d'Azur. Vi har også et profesjonelt nettverk med takstmenn som kan gjennomføre uavhengige tilstandsrapporter, samt norske og internasjonale skatteadvokater som kan optimalisere eiendomstransaksjonen på dine vegne.

Ta kontakt for visning eller for ytterligere detaljer rundt boligen. Vi bistår også dersom du generelt ønsker mer informasjon vedrørende kjøp eller leie av eiendom i Sør-Frankrike. De fleste av våre eiendommer er til salgs off-market, så brorparten av transaksjonene i Provence skjer gjennom en konkret og grundig dialog med deg som kunde.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Andon, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

MAGREY & SONS Luxury Real Estate

Trygg og diskré megling siden 1969

Annonseinformasjon

FINN-kode338876597
Sist endret28. mars 2024 15:35
Referanse5174

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.