Bildegalleri

Menton - Moderne villa med fantastisk utsikt og svømmebasseng

MENTON / MENTON GARAVAN, Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 2 400 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
208 m²
Tomteareal
753 m²
Byggeår
2000
P-plasser
4

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Ditt byrå i Menton tilbyr deg en flott, moderne, lys, sørvendt villa med fantastisk utsikt over havet og gamlebyen i Menton.

Villaen ble bygget i 2000 og har en fredelig beliggenhet i det ettertraktede Garavan-distriktet, og byr på 208 m² boareal og flere store terrasser.

Hovedetasjen består av en entré med gjestetoalett, en praktfull 53 m² stor dobbeltstue med peis og utgang til en terrasse med spektakulær utsikt over havet og gamlebyen i Menton. I denne etasjen ligger også et separat kjøkken med spiseplass og utgang til en annen terrasse.

I øverste etasje er det et romslig arbeidsrom, et hovedsoverom med eget bad og en stor terrasse med spektakulær utsikt.

I underetasjen er det 3 soverom med eget dusjrom eller bad, samt separat toalett, vaskerom, garderobe og terrasse.

På samme nivå som evighetsbassenget med solarium er det et treningsstudio med dusjrom og toalett.

Tomt på 753 m² med frukttrær, overbygd parkering for 2 biler og 2 utendørs parkeringsplasser. Inndeling av 11 tomter.

Referanse: 83889827

Ønsker du å selge eller kjøpe bolig i Frankrike, eller har du funnet en bolig på nettet og ønsker bistand fra skandinavisktalende megler?

Ta kontakt med oss. Vi bistår både med kjøp og salg. Om du har funnet en bolig på nettet som virker interessant, send oss gjerne linken og vi hjelper deg også med det!

Vi har vår egen store portefølje av eiendommer, men i Frankrike samarbeider alle med hverandre. Vi kan derfor hjelpe deg med boliger som ligger hos våre konkurrenter. Du trenger derfor ikke å henvende deg til flere meglere.

Ved ønske om kjøp, finner vi drømmeboligen for deg.

Har du en bolig i Frankrike som du ønsker å selge, kan vi som autorisert fransk megler bistår med dette.

Om Wretman Estate:

Vi er det største skandinaviske eiendomsmeglerfirmaet på den franske rivieraen. Wretman Estate hjelper kunder med å kjøpe og selge eiendom. For deg som vil kjøpe eiendom tilbyr vi et skreddersydd eiendomssøk med fokus på dine ønsker og behov, uten at dette koster deg noe! Når du finner ditt drømmehjem, hjelper vi deg med prisforhandlinger for å sørge for at du gjør et godt kjøp. For oss er hver kjøper en potensiell fremtidig selger, så det er viktig for oss at våre kunder kjøper til riktig pris og er fornøyd med vår innsats. Vi skiller oss fra andre meglerfirmaer ved at vi følger med gjennom hele den komplekse kjøps-/salgsprosessen slik som notarmøter, abonnementer m.m. uten at dette koster deg noe ekstra. Vi gir råd og hjelp på veien også etter at ditt kjøp er avsluttet. En bolighandel er sjelden avsluttet når overtakelsen har funnet sted. For oss er en bolighandel på den franske rivieraen så mye mer enn å gjøre en handel.

Om å kjøpe eiendom i Frankrike:

Vær oppmerksom på at kartplasseringen i boligannonsene sjelden er helt korrekt i Frankrike, eksakte adresser utgis normalt ikke. Disse får du først ved visning. Opplysningene om eiendommen er basert på selgers opplysninger og ellers den informasjon som er tilgjengelig for megler. Det tas derfor forbehold om informasjonen er korrekt i annonsen. Når du skal kjøpe bolig i Frankrike, er det notaren som sitter med den endelige informasjonen. Korrekte opplysninger vil være tilgjengelig i god tid før du er bundet til et eventuelt kjøp. Omkostningene ved et eiendomskjøp i Frankrike er ca 7,5% av kjøpesum og 2 - 3% for nybygg. Dette inkluderer notaromkostninger og tinglysningsavgifter. Wretman Estate følger franske lover og regler og tar ingen ekstra provisjon fra kjøper. Provisjonen er inkludert i kjøps-/salgssummen og avtales mellom selger og megler. Denne provisjonen deles på de involverte meglerne. Vi kan derfor også søke eiendom utenfor vår egen salgsportefølje.

Wretman Estate er mer enn en megler i det sydlige Frankrike!

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

MENTON / MENTON GARAVAN, Alpes-Maritimes
Logo

Wretman Estate & Consulting

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode338603628
Sist endret13. mars 2024 08:52
Referanse83889827

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.