Bildegalleri

Attraktiv 3-soveroms leilighet i Los Caideros med utsikt mot Tenerife - inkl. anleggets flotteste garasje med 2 etasjer

Kart med kartnålLos Caideros, Gran Canaria
PrisantydningEUR 370 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruksareal
118 m²
Bruttoareal
134 m²
Tomt
Eiet
Sengeplasser
6

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt med megler for privat visning

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

En flott og modernisert rekkehusleilighet med 3 soverom som er flott beliggende i midten av Calle El Greco i Los Caideros. Passer godt for deg som enten ønsker å ha en fast bolig du kan komme og gå til som du ønsker, eller for deg som ønsker å leie ut. Los Caideros er et svært populært område blant nordmenn, så her er det gode muligheter for utleie, hvis dette er ønskelig. Selve leiligheten består av åpen stue-/kjøkkenløsning, 2 bad og 3 soverom samt en stor bod i etasjen under leiligheten. Anleggets desidert flotteste garasje med rom i etasjen over har eget martrikkelnummer og er inkludert i handelen.

Rekkehusleiligheten ligger på et hjørne slik at det er vindusflater også på sideveggen som således gir ekstra lys til leiligheten. Som flere av de andre leilighetene i sameiet så er den vesentlig større enn registrerte arealer som er i overkant av 60 m2 konstruksjonsareal og 51,84 m2 bruksareal. Som nevnt er leiligheten vesentlig større uten at det er - eller kan komme krav om reduksjon/tilbakeføring.
Leiligheten må ses da den er meget pen og vanskelig kun ved bilder å få frem hvor pen den er i virkeligheten.

Kort beskrivelse:

Huset har 3 soverom med aircondition på to av dem.
Kjøkken med alt utstyr og inventar.
Huset selges møblert. Møblene er kjøpt inn for 2 år siden.
2 baderom. Det største baderommet er oppusset dette året, ellers er alle kraner skiftet i år. Inntakskraner i kjeller er skiftet i år.
Nymalte flater innvendig. Gatedør og gelender i pent polert rustfritt stål, Porttelefon er innstallert.
Inngangsdør og kjellerdør til boden er begge kledd med polert rustfritt stål. I den meget store stuen er det glassfoldedør til terrassen som har utegrill for hyggelige grillkvelder. 

Stort flislagt kjeller-bodrom med vask. 


Inkludert:

 • Flislagt Garasje (meget fin) med toalett og vask i garasjens 2. etasje. Det er montert ny garasjeport med El åpning/lukking, pent fliselagt rom over garasjen med 4 vinduer. Det er et meget innbydende bassengområde med restaurant og butikk, som ligger like nedenfor leiligheten. Bassengområdet er tilgjengelig kun for eiere i Los Caideros. Det er i tillegg to andre bassengområder tilhørende eiere i sameiet.

Adkomst/Tomteforhold

Gran Canaria Estate - et familieforetak

Gran Canaria Estate S.L. er startet av godkjent eiendomsmegler gjennom det norske Finanstilsynet. Vi påpeker at hverken vi eller andre meglere på Gran Canaria er underlagt Det Norske Finanstilsyn sitt tilsynsområde. Vi er tilknyttet spansk meglerorganisasjon slik meglerforetak i Spania bør være. 

Initiativtaker startet sin karriere i Norge, og etter hvert som han oppnådde svært gode resultater der, tok han sjansen og flyttet ned til Gran Canaria for å starte sin egen bedrift, og ble med som investor i gjenoppbyggingen av luksusresorten Radisson Blu, Gran Canaria. Han fikk også ansvaret for å selge disse leilighetene, og har i dag solgt sydenleiligheter for til sammen over en milliard kroner.

Gran Canaria Estate S.L. er i dag et rent familiefirma, og vi gjør det lille ekstra for deg som kjøper eller selger. Vi vil følge deg gjennom hele prosessen, både før, under og etter handelen.

Våre medarbeidere har bred erfaring innen eiendomsmegling på Gran Canaria og tidligere i Norge, erfaring fra reiseliv, samt dyktige fotografer. Vi er godt kjent i området her på sydkysten av Gran Canaria og vil kunne hjelpe deg å finne akkurat den boligen du er på leting etter.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK.
www.facebook.com/gc.estate

 

ACEGI - spansk meglerorganisasjon

Gran Canaria Estate S.L. er medlem i den spanske meglerorganisasjonen ACEGI som gir oss muligheter til å selge deg en bolig som finnes blant nærmere 100 meglerkontorer. Har du bolig å selge her på Gran Canaria, vil vi også kunne legge denne ut til disse meglerkontorene. Bredere markedsføring kan vanskelig finnes.  

Norsk og spansk godkjenning:

Det foreligger eiendomsmegler-godkjenning fra Det Norske Finanstilsyn (Trykk på linken under vår kontaktinformasjon for å se den på Finanstilsynets side).

Gran Canaria Estate har kontor syd på Gran Canaria

Ta turen innom vårt kontor om du enten har bolig/eiendom å selge eller er på leting etter sydenbolig her på Gran Canaria.

Kontoret vårt ligger i Ancora-senteret i Arguineguin, i lokal 24, i enden av nedre inngang til senteret. Hvis du kommer fra broen, går du rett fram og rundt hjørnet ved American Burger.

Velkommen til visning!

Innhold

 • Stue og kjøkken med åpen løsning
 • 3 soverom
 • 2 bad
 • Balkong i forlengelse av stuen, adskilt med foldedør system
 • Stor bod under leiligheten (utstyrt med senger i en del av boden)
 • Sameiets flotteste garasje

 • Leilighetens bruttoareal: 134 m2
 • bruksareal: 118,87 m2
 • uteområde/terrasser: 31,69 m2
 • Garasje med 2 etasjer kommer i tillegg

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Gran Canaria Estate

Nina Blaafjell

Megler/skatterådgiver

Send melding

Jan Haugland

Daglig leder

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode338505879
Sist endret13. feb. 2024 14:22
Referanse301

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.