Bildegalleri

FANTASTISKE SPLITTER NYE LEILIGHETER OG TOPPLEILIGHETER LIKE UTENFOR MARINAEN I CABOPINO I MARBELLA.

Kart med kartnålCabopino, Marbella, Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 150 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruksareal
245 m²
Bruttoareal
245 m²
Tomt
Eiet
Byggeår
2024
Meter over havet
50

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

HELT FANTASTISK BELIGGENHET VED GOLFBANEN, FANTASTISK HAVUTSIKT OG KORT GANG- ELLER SYKKELAVSTAND TIL ALLE FASILITETER, STRANDEN OG MARINAEN.

Generelt

Dette er et innovativt prosjekt i Marbella som består av romslige og lyse leiligheter og toppleiligheter med tre og fire soverom, hvor du kan starte et nytt liv eller nyte unike øyeblikk på ferien på Costa del Sol. Den spektakulære havutsikten, beliggenheten ved golfbanen og den banebrytende designen er tre gode grunner til å velge dette prosjektet som ditt nye hjem, resten av historien ligger i dine hender. Leilighetene ligger bare 20 minutters gange fra en av de beste strendene i Marbella.
OMRÅDETCabopino-området i Marbella har alt du kan ønske deg. I nord finner du furuskog og golfbaner som Cabopino golf. I sør ligger det beskyttede naturområdet Dunas de Artola, som munner ut i Cabopino-stranden, en vakker og isolert strand med gyllen sand som er ca. 1200 meter lang, og ved siden av ligger marinaen med samme navn.
UTENDØRSKonfigurasjonen, i forskjellige høyder, er uttrykkelig designet slik at lyset fra Middelhavet strømmer gjennom hvert av husene. I fellesområdene smelter vannet i de to svømmebassengene og vegetasjonen i de mange hageområdene sammen til en perfekt atmosfære som innbyr til avslapning og hygge.
KVALITETERAlle husene i dette komplekset er unike, ingen er like. Det er imidlertid noe de alle har til felles: plass er hovedpersonen. Derfor smelter gulvene i rommene sammen med terrassene for å skape en følelse av åpenhet mot havet og fjellene. De integrerte kjøkkenene innbyr til felles frokoster, middager... Dette er et innovativt prosjekt i Marbella som består av romslige og lyse leiligheter og toppleiligheter med tre og fire soverom, der du kan starte et nytt liv eller nyte unike øyeblikk på ferien på Costa del Sol. Den spektakulære havutsikten, beliggenheten ved golfbanen og den banebrytende designen er tre gode grunner til å velge dette prosjektet som ditt nye hjem, resten av historien ligger i dine hender. Leilighetene ligger bare 20 minutters gange fra en av de beste strendene i Marbella.

Adkomst/Tomteforhold

FANTASTISKE SPLITTER NYE LEILIGHETER OG TOPPLEILIGHETER LIKE UTENFOR MARINAEN I CABOPINO I MARBELLA.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode338374590
Sist endret14. feb. 2024 11:23
ReferanseAFF1042

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.