Bildegalleri

3 og 4 roms leiligheter i Pilar de la Horadada

Kart med kartnålAvenida los Villenas, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 194 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

3 og 4 roms leiligheter i Pilar de la Horadada

Det er med stor glede vi  presenterer de nye leilighetene i Pilar de la Horadada, som heter Green Garden Residential III. Leilighetene består av 2 eller 3 soverom og 2 bad. Man kan velge mellom første etasje eller penthouse.Prosjektet har kun en bygning som består av 8 leiligheter, 4 i hver etasje. Alle leilighetene har to bad, en stue, et moderne og åpent kjøkken samt en sørøstvendt terrasse foran stuen. Man får enten to eller tre soverom avhengig av modellen. Man kan se de forskjellige leilighetene under “plantegninger”.I leilighetene i første etasje har man en romslig terrasse og privat hage ut til svømmebassenget. Penthouseleilighetene har en deilig terrasse og en romslig takterrasse med utekjøkken.Alle leilighetene har privat parkeringsplass samt alle  hvitevarer. Et felles svømmebasseng er langt og  perfekt for svømming.

Pilar de la Horadada

Den lille byen Pilar  er den sydligste i Comunidad Valenciana, like ved  grensen til Murcia-regionen. Den ligger tett på de deilige strendene i Torre de la Horadada. Området har et typisk middelhavsklima med kjølige briser fra havet om sommeren og beskyttelse fra fjellene mot den nordlige vinden om vinteren. I sentrum av Pilar de la Horadada finner man alle fasiliteter: butikker, konditorier og restauranter langs hovedgaten Calle Mayor. Når man har shoppet langs Calle Mayor, kan man slappe av på en av caféene på Plaza de la Iglesia. Det er også mange gode restauranter som  tilbyr både lokale spanske og internasjonale retter av meget høystandard. Delokale  gårdene leverer frukt og grønnsaker; fremragende paprika, bønner, blomkål, appelsiner, sitroner, figener, ferskener og plommer etc.Her har man også masse sykkelstier og mange sportsaktiviteter. Golfbanen Lo Romero  ligger kun 10 minutter i bil fra komplekset. 

Primær rom: 67-88m2
Soverom: 2-3
Prisant: 194900- 249900 EUR
Bygeår 2024


Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode338126939
Sist endret13. feb. 2024 14:21
Referanse2401A499

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.