Bildegalleri

Torrevieja | Luksusleilighet i nytt prosjekt | 2 Soverom - 2 Bad | 250 meter fra La Mata stranden | Basseng på taket

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 159 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Byggeår
2023

Visning

Kontakt kontoret på Jessheim +47 90867126 for å avtale visning. Er du i Spania - kontakt kontoret i Alicante.

Om eiendommen

Beliggenhet

Nylansering av nytt prosjekt - 250 meter fra La Mata stranden i Torrevieja

Prosjektet bygges i et område med gangavstand til butikker, restauranter, cafeer og alle service fasiliteter.
Området er kjent for sine mange "blå flagg" merkede strender og det er et utall golfbaner i området rundt byen Torrevieja.

Prosjektet beliggende nærme byens sentrum vil ha en hyggelig internasjonal atmosfære med utrolig attraktiv beliggenhet.


Avstander:

Alicante Flyplass: 35 minutter.
La Zenia Boulevard: 15 minutter.

Meget gode bussforbindelser.

Generelt

Ny luksusleilighet med 2 soverom - 2 bad. 

Costa Blanca Eiendom presenterer dette eksklusive prosjektet av høy kvalitet som kombinerer moderne design og kvalitet, 250 meter fra stranden i La Mata.

Dette boligkomplekset består av 9 moderne leiligheter fordelt på 4 etasjer, med to leiligheter i hver etasje.

Alle leilighetene har en åpen løsning mellom stue og kjøkken, to romslige soverom med garderober og to bad, hvorav det ene har eget bad sammen med hovedsoverommet. Fra stuen er det utgang til en solrik og hyggelig balkong.

Toppleiligheten har tre soverom og en svært romslig takterrasse med fin utsikt over omgivelsene.

Leilighetene leveres med gulvvarme og dusjvegger på badene, forhåndsinstallasjon for luftkondisjonering, kjøkkenmaskiner og belysningspakker.

Bygget vil ha garasje, overvåkningskameraer og et felles svømmebasseng i bygningens øverste etasje.

Bygningen ligger i et boligområde omgitt av lavblokker, noe som gir en uslåelig panoramautsikt fra de øverste etasjene. I tillegg er det kort vei til alle tjenester: skoler, butikker, offentlig transport osv.

Dette eksklusive boligområdet ligger 3 minutters gange fra stranden i La Mata.

Den over to kilometer lange Playa de la Mata-stranden i Torrevieja er den største av strendene i denne byen i Alicante. Playa de la Mata i Torrevieja har en svært livlig atmosfære, både fordi den ligger nær selve byen og fordi den kan nås til fots via en komfortabel gangsti.

Like i nærheten av Playa de la Mata ligger Torre del Embarcadero, som er erklært å være av samfunnsinteresse, og som ble bygget på 1500-tallet som et forsvarstårn og en bygning for utveksling av salt.

Playa de la Mata har også et område med vegetasjon og sanddyner der noen arter som var i ferd med å forsvinne fra området, har kommet tilbake. Dette er en flott strand som du ikke bør gå glipp av!

Torrevieja er en by som ligger sør på Costa Blanca. Byen har vært preget av havet gjennom hele sin historie, og har gått fra å være en liten fiskerlandsby til å bli en av de mest kjente byene på Costa Blanca. Økningen i turismen har ført til at byen har utviklet seg. I dag har Torrevieja alle slags tjenester og utmerket tilgang til Alicante, Murcia og Elche. I dag er byen en av favorittdestinasjonene for nasjonale og internasjonale turister som ønsker å nyte klimaet, strendene og gastronomien.

Ta kontakt med oss for tilgjengelighet og priser. 

Adkomst/Tomteforhold


Enkel adkomst.

Om Costa Blanca Eiendom S.L

Vi er et Norsk-Spansk eiendomsselskap som selger boliger langs hele den spanske middelhavskysten og på Balearene, men med hovedfokus på Costa Blanca.

Områdets mest komplette utvalg av nybygg

Vi i Costa Blanca Eiendom samarbeider tett med de aller fleste utbyggere i området. Vi sørger for at utbygger stiller med lovpålagte bankgarantier under byggeprosessen, holder våre kunder fortløpende orientert vedrørende fremdrift, og gjennomfører befaringer før overlevering.

Hvorfor velge oss?

Vi har kontor både i Norge og i Spania. Dette gjør at vi har en tilstedeværelse og tilgjengelighet som gjør hele prosessen mye enklere. Våre medarbeidere har lang erfaring, og kjenner områdene i Costa Blanca veldig godt. Hos oss vil all kommunikasjon i forbindelse med kjøp og salg av bolig i Spania enten være på norsk, eller bli oversatt til norsk.

Meget gode referanser fra tidligere kjøpere - les noen her https://cbeiendom.com/no/testimonials/

  • Vi sørger for at det alltid blir gitt lovpålagt bankgaranti på nybygg
  • Vi har kontorer i Norge ( Halden og Jessheim ) og i Alicante
  • Vi snakker norsk, engelsk og spansk
  • Særdeles gode referanser
  • Utleieformidling fra A-Å.
  • Vi ordner alt det praktiske - NIE - strøm, vann, internet etc.
  • Inntil 80% finansiering i euro

Vi er tilgjengelige

Det å kjøpe eiendom i Spania kan for mange virke litt skremmende og uoversiktlig. Av den grunn legger vi stor vekt på å informere og bistå våre kunder gjennom hele prosessen. Vi vet også at det dukker opp mange spørsmål både før, under og etter et kjøp, og vi står til disposisjon hele veien.

Omkostninger ved kjøp av bolig i Spania

Omkostninger varierer noe avhengig av om det er nytt eller brukt, men vanligvis vil kjøpers omkostninger ligge på mellom 12% og 14% på topp av kjøpspris. Dette dekker, skatter, avgifter, eierskifteomkostninger med mer. Kjøper får et oppsett som viser alle kostnader ved det konkrete kjøpet.

Bruktbolig

Vi har mange egne direkte bruktboliger for salg i alle prisklasser. Finner du derimot en bruktbolig selv - kan vi ordne visning på denne, uten at det koster deg noe ekstra.

Selge Bolig i Spania

Vi bistår også hvis du skal selge bolig i Spania. Kontakt oss for en helt uforpliktende verdivurdering av boligen, samt en gjennomgang av salgsprosessen. Vi har markedets mest komplette markedsføringspakke, med profesjonelle bilder, 360 visning av boligen, videopresentasjon, og dronevideo av området rundt boligen. Selger du med oss, har du fri juridisk bistand under hele salgsprosessen. Vi har salgsgaranti, det vil si at skulle vi mot formodning ikke klare å selge boligen innen avtalt tid, betaler du heller ingenting for våre tjenester.

Utleie

Vi kan bistå med hele utleieprosessen for våre kunder. Alt fra søknad om utleielisens til formidling, annonsering, møte kunder, innsjekk-utsjekk, utvask og klargjøring. 
I mange tilfeller kan utleie finansiere 100% av kostnadene ved en bolig i Spania- 

Våre hovedområder

Costa Blanca Nord: Aigues, Albir, Alcoy, Alfaz del Pi, Altea, Benidorm, Benissa, Busot, Calpe, Cumbre del Sol, Denia, El Campello, Finestrat, Gandia, Ibi, Javea, Jijona, La Nucia, Moraira, Mutxamel, Oliva, Playa San Juan, Polop, Relleu, Tibi, Villajoyosa,

Costa Blanca Sør: Abanilla, Aguas Nuevas, Algorfa, Alicante, Arenales, Benijofar, Cabo Roig, Campoamor, Ciudad Quesada, Dehesa Campoamor, El Chaparral, El Raso, Elche, Formentera del Segura, Gran Alacant, Guardamar, Hondon de las Nieves, La Florida, La Marina, La Mata, La Zenia, Las Colinas, Los Altos, Los Balcones, Los Dolses, Los Montesinos, Mil Palmeras, Orihuela, Pilar de la Horadada, Playa Flamenca, Punta Prima, Rojales, San Miquel de Salinas, Santa Pola, Torre de la horadada, Torrevieja, Villamartin, Vista Bella Golf

Costa Calida: Aguilas, Alhama, La Manga, Lo Pagan, Lorca, Los Alcazares, Mar de Cristal, Mazarron, Murcia, Playa Honda, San Javier, San Juan de los Terreros, San Pedro del Pinatar, Santiago de la Ribera, Sucina

Innhold

Standard

Meget høy standard.

Anerkjent utbygger.


Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode337908353
Sist endret13. feb. 2024 14:21
Referansexcbe01-675X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.