Bildegalleri

NICE - PEN TREROMSLEILIGHET MED STOR TERRASSE OG HAVUTSIKT, SVØMMEBASSENG, GARASJE

Nice, 06000 Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 450 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
68 m²
Boligareal
68 m²
Rom
3

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Vakre Nice er den største byen ved den franske riviera. Byen er på størrelse med Oslo og har mye å by på. Her kan man velge mellom strandliv eller shopping, museumsbesøk eller markeder. Hjertet i byen er Cours Saleya, den største markedsplassen i Nice. På dagtid er det frukt-, grønnsaks- og blomstermarked her, og på kveldstid fylles torget opp av bord fra de omkringliggende restaurantene. Her yrer det bestandig av liv både dag og kveld. På mandager er det antikkmarked her. Torget ligger ved inngangen til den idylliske gamlebyen med trange smug fulle av hyggelige butikker, kafeer og restauranter. Like på nedsiden av gamlebyen ligger strendene, bare adskilt av den berømte Promenade des Anglais, som strekker seg helt fra gamlebyen og bort til flyplassen. En rusletur langs promenaden er et must når man besøker Nice. Over gamlebyen ligger Le Chateau, en høyde med fantastisk utsikt over hele byen og Middelhavet. Nice har også en moderne del, med et godt utvalg av butikker.

Avstander/kommunikasjon

Hovedflyplassen ligger i Nice, bare en kort kjøretur fra sentrum. Fra flyplassen til sentrum kommer man på ti til femten minutter med bil, buss eller taxi. Nice har også togstasjon og en stor rutebilstasjon med linjer som tar deg rundt til mange av de spennende byene i baklandet. Byen har også trikk som tar deg enkelt rundt i byen.

Innhold

Pen treromsleilighet på 68 m² beliggende i residensen Virginia Park, i åssiden, Nice vest, noen få kilometer fra flyplassen. Leiligheten ligger i tredje etasje, er vendt vekk fra gaten, og har en fantastisk utsikt over byen, fjellene og havet. Inneholder: en entré med innebygget garderobeskap, en hjørnestue med store vinduer og utgang til den 45 m² store terrassen, et kjøkken, to soverom, et bad med wc og et dusjrom med wc. Alle rommene har utgang til den store terrassen som har panoramautsikt over fjell og hav. Garasje og bod. Svømmebasseng. Gode bussforbindelser rett utenfor.
Bruk EIENDOMSSØK på vår nettside. Bruk oss som din søkemegler, det lønner seg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg. Vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.no

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Nice, 06000 Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Kjersti Torp

Eiendomsrådgiver utland

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode337516016
Sist endret13. feb. 2024 14:20

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.