Bildegalleri

Mahmutlar

Veldig fin treromsleilighet i et populært område, nær butikker og strand i Alanya-Mahmutlar

Middelhavsområdet øst
PrisantydningNOK 1 670 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
110 m²
Byggeår
2005

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Mahmutlar er en hyggelig liten by øst for Alanya. Her bor det ca 30.000 fastboende innbyggere, og selv om Mahmutlar har 4,5 km med strandlinje, er ikke Mahmutlar utelukkende en ferieby. Fler og fler europeere har funnet sitt andre hjem her og bor her deler av året eller permanent. Et særpreg ved Mahmutlar er at det ikke finnes påtrengende selgere og kelnere som maser. I hovedgaten Barbaros finner du butikker av europeisk standard, men om du foretrekker mer tradisjonelle tyrkiske butikker – finner du disse i gaten overfor, på Atatürkgaten. I Mahmutlar holdes det basar to ganger ukentlig, på lørdager er det basar i sentrum, mens det på tirsdager holdes basar i den østre enden av Barbarosgaten. Begge selger fersk frukt og grønnsaker fra nærmiljøet, og souvenirer, krydder og klær. I Mahmutlar er det gode shoppingmuligheter, og man finner alt hva man trenger; banker, post, matvarekjeder, apotek, leger, og selvsagt sjarmerende kafeer og restauranter med internasjonal standard.

Mahmutlar er en levende by hele året!

Generelt

Denne innbydende boligen er pent innredet og har en god planløsning for å få mest mulig ut av de 110m2 den er på. Den lyse og luftige stuen har åpen planløsning, slik at man får en fin kombinert stue og spisestue med åpent kjøkken med moderne kjøkkeninnredning. En buegang fører til den romslige entreen, hvor man finner et bad med badekar og dusj og 2 store soverom, et med eget bad. Utenfor leiligheten er det en stor overbygd balkong - perfekt for å slappe av og nyte.
Leiligheten har utsikt over svømmebassenget og solterrassen, og har en ideell beliggenhet i et fredelig nabolag. Det er treningsrom og privat parkering tilgjengelig for beboerne. Alt du trenger finner du rett utenfor dørstokken, fra restauranter og barer, til butikker og banker. En rolig spasertur på 200 meter tar deg til den nærliggende sandstranden, og det er bare 11 km til severdighetene og det pulserende livet i Alanya.

Prisen for denne leiligheten er € 139.000, den gjeldende eurokurs avgjør til enhver tid den endelige prisen i norske kroner.

Visning

Vi gjør private individuelle visninger etter avtale. Fordi vi er permanent tilstede i Tyrkia, med eget kontor og norsk personale, kan vi alltid avtale visning på kort varsel. Ring +90 541 641 6000 24/7 for avtale.

For individuell visningstur fra Norge til Alanya, 
ring 47 932 34 001, +90 541 641 6010 
eller send oss e-post på  info@ripohomes.com

Allerede i Alanya?
Kontakt oss for avtale om visning. 
Vi sender gjerne en bil for henting der hvor du / dere bor.

Salgsprospekt
Be om salgsprospekt for denne eiendommen ved å maile oss på info@ripohomes.com  
Oppgi RIPO kode 1136-14-P

Har du leilighet eller villa i Tyrkia som du vil selge, vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Vi har stor pågang av kjøpere fra hele verden, og vi kan også selge din leilighet eller villa.
Siden 2004 har vi utført kjøp og salg av mer enn 2000 leiligheter og villaer fra hele 80 land.

Adkomst/Tomteforhold

Om Oss

RIPO HOMES eiendomsmegling er et heleid norsk fullservice tyrkisk meglerfirma. Vi arbeider hovedsakelig med formidling av fast eiendom for private i Tyrkia, hvor vi har servicert kunder fra mere enn 80 land siden starten.

Vi er tre norske, svensk, finsk, hollandsk, tysk og flere tyrkiske medarbeidere fast stasjonert ved hovedkontoret i Mahmutlar Alanya, foruten 100+ salgsagenter av mange forskjellige nasjonaliteter i mange land. I alt er vi 40 personer tilknyttet hovedkontoret.

Herav seks nøkkelpersoner med tilsammen over 100 års erfaring med eiendom i Tyrkia - hvilket betyr at vi har meget god kompetanse på mange områder.

Vi ble etablert i 2004 i Alanya og nå i 2024 feirer vi 20 års jubileum.

I løpet av disse årene har vi utført flere tusen eiendomsoppdrag her i Tyrkia. Vi arbeider med klienter fra hele verden, både med kjøp og salg og diverse serviceytelser, som juridisk rådgiving, overføring av eiendom til arvingene ved dødsfall, testamentopprettelser og eiendomsmanagement med mere.

Når du velger RIPO HOMES som din megler ved boligkjøp i det herlige Alanyaområdet, garanterer vi deg profesjonell assistanse. Vi vil bistå deg ikke bare fra fra A til Å gjennom kjøpsprosessen, men også etter kjøpet står vi bak deg og hjelper deg med alt du trenger, om du skulle ønske det!

Alt foregår trygt og sikkert hos oss, vi har alle tillatelser i orden, og vi har selvfølgelig nedfelt i vår kontrakt en klausul om refusjon av hele kjøpesummen dersom det, mot formodning, oppstår en situasjon som medfører at skjøtet ikke kan overdras til ny eier.

Vi holder til i Mahmutlar to kvartaler ovenfor Master Restaurant (på Barbarosgaten) og rett bakom Hasbul supermarket (på Atatürkgaten). Adressen er Türkyilmaz 7, A blokk, sokak (gate) 207, 07400 Mahmutlar Alanya.

Vårt 350 m2 store hovedkontor opptar hele underetasjen i eiendommens A blokk. I 2022 åpnet vi også avdelingskontor i den vestlige delen av Mahmutlar Alanya, på Vatangaten, like overfor Toros restaurant.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Middelhavsområdet øst
Logo

RIPO HOMES Eiendom

Din norske megler i Tyrkia

Annonseinformasjon

FINN-kode336639903
Sist endret06. juni 2024 07:54

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.