Bildegalleri

Nueva Andalucia (Marbella)

Sjarmerende og elegant moderne villa med fantastisk utsikt i Nueva Andalucía, Marbella

Kart med kartnålNueva Andalucia, Spania
PrisantydningEUR 2 795 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
5
Grunnflate
320 m²
Tomteareal
920 m²
Byggeår
1990
Rom
5
Sengeplasser
5

Fasiliteter

Hage
Boblebad
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Fiskemulighet
Utsikt
Golfbane
Bademulighet
Aircondition

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om boligen

Denne nyoppussede, flotte villaen med 5 soverom er til salgs i hjertet av New Andalucía, et av de beste og mest populære områdene i Marbella og på Costa del Sol. Villaen ligger i et prestisjefylt, inngjerdet boligområde i nærheten av alle lokale fasiliteter, inkludert golfbaner i Golf Valley, supermarkeder, banker, restauranter, barer, økologiske kafeer, kasino, flere internasjonale skoler, treningssentre og tennisklubber, Centro Plaza kjøpesenter, konsertarena og lørdagsmarked. Bare en kort kjøretur unna ligger strendene og alle fasilitetene i glamorøse Puerto Banus, den livlige byen San Pedro, den luksuriøse Golden Mile og det gamle sentrum av Marbella. Denne eiendommen har en førsteklasses beliggenhet, og vil være et ideelt hjem eller en flott investering med stort utleiepotensial.

Det elegante huset på 320 m² med 235 m² terrasser ligger på en 920 m² stor tomt, omgitt av frodige grøntområder og lignende luksuseiendommer i New Andalusia. Huset er i perfekt harmoni med omgivelsene og kombinerer modernitet med tradisjonelle middelhavstrekk. Den spektakulære hvite villaen med terrakottatak og detaljer i stein og tre er sør-/østvendt. Du vil bli betatt av den fantastiske utsikten over havet og fjellene. Å bo i det mest moderne hjem med idyllisk utsikt over naturen - det er alltid noe spesielt med det! Takket være de store vinduene og den åpne planløsningen er huset fullt av lys og luft. Det iøynefallende fargevalget er diktert av naturen selv.

Denne intelligent bygde villaen innbyr til et luksuriøst og komfortabelt liv. Den arkitektoniske planløsningen i flere nivåer utnytter tomtens naturlige topografi og fantastiske utsikt, og byr på bekvemmelighet og kompakt funksjonalitet. Det romslige huset med 5 soverom har god plass til familiemedlemmer og gjester. Alle soverommene er like vakre, men hvert av dem er unike på sin egen måte: myke, nøytrale farger, koselig sengetøy og en blanding av interessante teksturer bidrar til å skape et stilig skandinavisk uttrykk. De 5 baderommene er utstyrt med speil, moderne belysning, utmerkede sanitærutstyr og møbler. Den åpne planløsningen kombinerer entré, stue og spisestue med et fullt utstyrt kjøkken i moderne stil med bar og frokostområde. I kinorommet kan du fordype deg i favorittfilmene dine. Du kan slappe av i badstuen eller det luksuriøse frittstående badekaret. Vinelskere vil sette pris på den utsøkte vinkjelleren, som er det perfekte stedet å oppbevare og vise frem samlingen, og som har et praktisk og stilig smaksrom.

Glassdører fører ut til den anlagte hagen, terrassene, sittegruppene, solsengene og uteserveringene. De åpne områdene i huset innbyr til den verdensberømte middelhavsstilen. I det imponerende bassenget kan du forfriske deg eller holde et fantastisk bassengparty. Forestill deg en romantisk kveld ved peisen - og ikke bare i villaens koselige TV-stue, men under stjernehimmelen. På takterrassen venter en stemningsfull biopeis. Der kan du også nippe til en martini eller champagne i boblebadet mens du nyter den fantastiske utsikten over det legendariske La Concha-fjellet. Den frodige naturen rundt gir deg et velkomment privatliv. Etter solnedgang forvandler et innovativt og svært funksjonelt LED-belysningssystem husets eksteriør til et kunstverk og gir en magisk eventyrfølelse.

Denne moderne luksuseiendommen i New Andalusia, Marbella, er til salgs i utmerket stand, med privat garasje og mange fasiliteter som vil gjøre livet ditt veldig behagelig (klimaanlegg, doble vinduer, parkettgulv, garderober osv.). Dette er et ekte drømmehus for fans av det vakre livet i Marbella. Her kan du nyte både privatlivet og eksklusiviteten ved å bo i et inngjerdet og rolig boligområde, samtidig som du har enkel tilgang til de nærliggende kultur-, sports- og fritidsfasilitetene i det livlige feriestedet.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode336570892
Sist endret13. feb. 2024 14:18
ReferanseD3428

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.