Bildegalleri

3 roms leiligheter på Santa Rosalía

Kart med kartnålCalle 4 PP Sta Rosalia, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 265 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Energimerking
- Mørkegrønn
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

3 roms leiligheter på Santa Rosalía

Vi har fornøyelsen av å kunne  presentere dette prosjekt på Santa Rosalía Lake & Life Resort! Prosjektet består av 60 leiligheter, hvor leilighetene i første og på øverste etasje har ekstra store terrasser. Leilighetene består av to soverom, to bad, en stue/spisestue samt et moderne kjøkken.Avhenig av leiligheten er romfordelingen forskjellig. Alle leilighetene vender mot  sørøst eller sørvest og har en terrasse  foran stuen. Ut mot terrassen er det store skyvedører, som gir en masse naturlig lys inn i boligen. Noen av leilighetene har også en mindre terrasse ved siden av kjøkkenet. Penthouse leilighetene har innebygde enheter på takterrassen med rennende vann samt el- og vvs-installasjoner.Leilighetene har også videointercom, motoriserte persienner,  hvitevarer, vann på terrassene, pre-installert aircon og preinnstallert oppladningspunkt til elbiler. De har også privat underjordisk parkering og oppbevaring. Boligkomplekset har et oppvarmet svømmebasseng.Du kan se de forskjellige planløsninger for leilighetene under “plantegninger”.Det er kun få leiligheter igjen i dette prosjekt, men et identisk prosjekt kun få hundre meter fra dette prosjekt begynder snart å bli bygget.

Santa Rosalía Lake & Life Resort

Santa Rosalía Lake & Life Resort er et stort  resort, planlagt for bruk året rundt. Det vil bli bygget en stor kunstig sjø på 124000 m2 i hjertet av resortet. Når sjøen er ferdig lagd vil det være den største kunstige sjø i hele Europa. Rundt om sjøen La Reserva vil det være mer enn 5 kilometer med løpe/gang og sykkelstier.Rundt resortet vil det bli plantet over 4000 trær. I tillegg kommer det et shoppingområde på omkring 35.000 m2 like ved siden av resortet.Rundt omkring i resortet er det  også mange forskjellige aktiviteter,  alt fra strandvolley, discgolf,  crosstraining, streetworkout , pentaque baner og sjakk bord. Santa Rosalía Lake & Life Resort ligger 30km fra Murcia flyplass, og 90km fra Alicante flyplass.

Byggeår: 2024
Prisant: 265000 - 359000 EUR
Primær rom: 67-69m2
Bruksareal: 83-170m2


Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode336535298
Sist endret13. feb. 2024 14:18
Referanse2401A496

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.