Bildegalleri

Leiligheter under bygging nært stranden, 60% solgt nå!

Kart med kartnålVillajoyosa, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 199 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Bruttoareal
67 m²
Byggeår
2023

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Visningsturer hver uke fra Norge!

Om eiendommen

Beliggenhet

Nytt boligkompleks bestående av 23 leiligheter med 2 og 3 soverom, terrasser, garasjer og boder, fellesområde med svømmebasseng.

Alle leilighetene har garasje og noen med bod, installasjon av elektronisk videointercom, forhåndsinstallasjon av luftkondisjonering med kanal, heis m.m.

Komplekset ligger i gangavstand fra både bystranden i Villjoyosa og fra Paraiso-stranden. Lokaltoget mellom Alicante og Denia har stoppested like ved!

Villajoyosa er en skjult perle på den spanske Costa Blanca. Denne fargerike fiskerlandsbyen ligger mellom Benidorm og El Campello, ca. 30 minutters kjøring fra Alicante flyplass. De siste årene har denne idylliske landsbyen blitt et ettertraktet sted for andre hjemmeboere og feriegjester. Villajoyosa har mye å tilby, fra den brede sandstranden til de trange, fargerike gatene i det historiske sentrum. I dag bor det mer enn tretti tusen mennesker i Villajoyosa, og fremfor alt tilbyr de fargerike husene tonnevis av inspirasjon for de mange kunstnerne.

 

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor masainternational.no i Spania har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Adkomst/Tomteforhold

 
• Ligger ved Gasparot Urbanization

• 900 meter fra sjøen: Calas
Malladeta og Puntes del Moro
• 950 meter kjøpesenter
• 1,5 km fra gamlebyen i Villajoyosa
• 15 minutter fra Benidorm
• 35 minutter fra Alicantes flyplass

 

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, videovisning, nye bilder, etc. om ønskelig!

Innhold

2 soverom og 1 bad, terrasse 6 m2, heis, felles uteområde med basseng.
Fullt utstyrte bad og/eller toaletter; integrert wc, møbler, kraner, dusjkar, glassvegg og speil.

Egen underjordisk parkeringsplass og mulig å kjøpe bod, felles basseng, pre-installert A/C .

3 soverom finnes fra 254 400€

Det finnes flere ulike planløsninger i dette prosjektet, ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Erfaringsmessig vil prisene nå stige da byggingen er igang, så her gjelder det være tidlig ute!

Ferdigstillelse desember 2024

På alle priser må tillegges spanske avgifter ca. 13-14%.

 

Standard

 God standard i dette prosjektet!

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode336322859
Sist endret13. feb. 2024 14:17
ReferanseMoratella

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.