Bildegalleri

SOLGT - MANDELIEU NÆR CANNES - Attraktiv norskeid 2-roms med panorama sjøutsikt et stenkast fra Middelhavet og alle fasi

Kart med kartnål92 BD DE LA GINESTA, 06210 Alpes-Maritimes
PrisantydningEUR 399 000,–

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Bruttoareal
61 m²
Grunnflate
54 m²
Boligareal
54 m²
Byggeår
1972
Renovert år
2012
Rom
2

Fasiliteter

Offentlig vann/kloakk
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

SOLGT - MANDELIEU NÆR CANNES - Attraktiv norskeid 2-roms med panorama sjøutsikt et stenkast fra Middelhavet og alle fasiliteter. Pool, parkering

Solgt - Vi har gleden av å tilby for salg en lys og hyggelig norskeid leilighet med et boareal på 54m² og en super terrasse på hele 24m² med panorama utsikt mot Middelhavet. Beliggende i norsk 2. etasje i en velholdt residens med svømmebasseng, garasjeanlegg og vaktmester sentralt i nabokommunen til Cannes, et stenkast fra sjarmerende La Napoule, lystbåthavnen, strender, butikker og restauranter samt den vakre golfbanen Cannes Mandelieu Old Course.

Leiligheten byr på stue med spiseplass, et separat kjøkken, et dobbelt soverom, bad og separat toalett. Alle rommene har utgang til den deilige terrassen.

Leiligheten fremstår som innbydende etter at den ble pusset opp av dagens noske eier i 2012. En innendørs parkeringsplass samt en kjellerbod er inkludert i prisen. Fellesutgifter p.t. er 430 euro/kvartal.

Ideell feriebolig for lengre og kortere perioder med et godt utleiepotensial. For golfere er beliggenhenten nær den velrenomerte golfbanen spesielt attraktiv. Kontakt oss på mail eller telefon for mer informasjon eller en visning.

Siden 2002 har AAA Riviera utmerket seg ved å tilby skreddersydd eiendomsmegling og service på norsk i et geografisk område som strekker seg fra Saint-Tropez i vest til Menton i øst. Våre meglerkontorer ligger sentralt i Cannes og Antibes Juan-les-Pins. I tillegg har vi et representasjonskontor i Bogstadveien i Oslo.

Vårt mål er å skape trygghet og optimalisere verdiskapningen for våre kunder gjennom kompetanse, erfaring og høy servicegrad. For våre kunder tilbyr vi også rådgivning i hvordan man inntar eierskapet hensyntatt fransk sivil, arv- og skatterett, finansieringbistand samt after sales service etter behov.

Velkommen til en uforpliktende og fortrolig samtale om ditt eiendomsprosjekt på Den franske riviera - enten det gjelder kjøp eller salg. Tlf.FR: +33(0)4 93 34 16 72 - Tlf.NO: +47-22 20 53 99 - E-post: mail@aaariviera.com.

AAA Riviera sarl - FR43442373619 - Meglerlisens nr CPI 0605 2016 000 004252 Alpes-Maritimes - Garanti SO.CA.F Paris.

NB. Prisantydningen er oppgitt i euro. Man må beregne et tillegg på mellom 7,5% og 8% omkostninger i annenhåndsmarkedet. (Notarkostnader som bl.a. inkluderer dokumentavgift og tinglysningsgebyr.) Ved kjøp av nybygg er omkostningene rundt 2,5%. Meglerprovisjonen er inkludert i prisantydningen og betales av selger.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode335939590
Sist endret06. apr. 2024 02:01
ReferanseARSH-915-AMa

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.