Bildegalleri

ART-1097 En flott 2-roms Penthouse leilighet i Finestrat, med spectaculær utsikt.

Finestrat, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 410 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Boligareal
84 m²
Byggeår
2021
P-plasser
1

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

En flott 2-roms leilighet i Finestrat i SEA SCAPE 1, med fantastisk havutsikt.

Generelt

Denne "nye" Penthouse-leiligheten ligger i luksuskomplekset SEA SCAPE i Finestrat, som sto ferdig i 2021. Leiligheten har to soverom, hovedsoverom med en-suite bad, med dusj, soverommet har direkte utgang til terrassen med en spektakulær utsikt over Middelhavet, og mot skyline i Benidorm. På gjesterommet er det sengeplasser for 4 personer. Begge soverom med integrerte garderober. Det er også et gjestebad i god størrelse med dusj. Fra gangen går du inn til en åpen stue, spisestue og kjøkken. Det moderne kjøkkenet med barløsning mot spiseområdet, har alle komponenter du trenger i et moderne kjøkken, og med stor benkeplate for matlaging. Det er et spisebord her vist du foretrekker å sitte inne og nyte middagen, og her er også et hyggelig avslapningsområde med en komfortabel sofa. Fra stuen er det stor glassskyvedør ut til en stor terrasse med spektakulær utsikt. På terrassen har du plass til stort spisebord, solsenger, to avslappende stoler og jacuzzi(ikke inkludert i prisen). En del av terrassen er overbygd, men det meste er åpent slik at du kan nyte solen og den fantastiske utsikten. Leiligheten har elektriske persienner på alle vinduer, integrert klimaanlegg i alle rom. Inkludert i prisen er det også parkeringsplass i lukket garasjeanlegg, og bod ved siden av parkeringen. Det er heis fra garasjen til leiligheten. Fellesområdene har plasser inne hvor du kan låse opp sykkelen din, hvis du bruker den. Felles områdene på dette komplekset er spektakulært. Her finner du et innvendig oppvarmet basseng, badstue, flere store svømmebasseng ute, både for voksne og for barn, flere lekeplasser, tennisbane, Padel Tennis, håndball/fotballbane, stor plass rundt bassengområdet med gress og planter og store palmer. Du finner også mange gjesteparkeringsplasser. Samfunnet er stengt så det er bare for eierne å bruke, og det er vakt med porten. Dette fantastiske komplekset ligger i Finestrat, bare noen få minutter fra kjøpesenteret La Marina, og kun 10 minutter til Benidorm, og du er også nær fjellene for de som liker og gå på tur. Dette er en spektakulær leilighet og med et fantastisk fellesområde du bare må besøke for å forstå all kvaliteten som finnes her. Leiligheten selges delvis møblert.

ART Real Estate Costa Blanca SL

ART Real Estate Costa Blanca SL er et meglerfirma med Norske eiere, og har flere års erfaring med eiendom, og kjenner eiendomsmarkedet på Costa Blanca godt. Vi har kontor sentralt i Albir, Spania.Vi snakker Norsk, Engelsk, Nederlandsk, Belgisk, Fransk og Spansk.Vi kan være behjelpelig med og skaffe Nie nr, åpne bank konto og andre formaliteter. Vi har og gode kontakter som kan være behjelpelig med Lånefinansiering. Vi kan også være behjelpelig med renovering av deres bolig, og har kontakter med alle handverksgrupper.

Alt du trenger for et trygt kjøp av din eiendom her i Spania.

ART Real Estate makes Real Estate ART.

Adkomst/Tomteforhold

Parkering for 1 bil  i felles garasjeanlegg.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Finestrat, Costa Blanca nord
Logo

ART Real Estate Costa Blanca SL

ART Real Estate make Real Estate ART

Annonseinformasjon

FINN-kode335873685
Sist endret31. mai 2024 13:08

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.