Bildegalleri

Flott leilighet ved Vistabella Golf, med 2 soverom, 2 bad og komplett møblert

Kart med kartnålVistabella Golf,, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 189 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
68 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Flott leilighet ved Vistabella Golf komplekset

Residencial Azahar Gardens er en to-soveroms maisonette med solarium ved Vistabella Golfbane.

Komplekset har også et felles svømmebasseng med vannflate på over 199 m2, dusjer og boblebad med forskjellige typer avslappende dyser.
Det er også lekeplass, parkering og ca. 2165 m2 plener rundt med lyngparasoller, trær og hager.
Komplekset ligger på et strategisk sted på Costa Blanca, omgitt av natur og nær golfbanen.
Vistabella Golf er en 18 hulls bane. I nærområdene finnes også restauranter og en stor kolonialbutikk
Det ligger kun 15 minutter unna strendene i Orihuela Costa, som du kan nyte nesten hele året takket være det fantastiske middelhavsklimaet.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 3000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. 

Vårt kontor i Spania, MASA International ble startet i 1981 og har vokst fra den spede starten som en liten lokal eiendomsmegler til en solid internasjonal organisasjon som den er i dag, uten å miste den spesielle “familiefølelsen” som våre kunder fortsatt finner beroligende.

Vi har frem til i dag hjulpet over 36.000 familier med å realisere sine drømmer om egen bolig i Spania. Se hele vårt utvalg på våre web sider.

Vi er med rette stolte av vårt rykte som et av Europas ledende eiendomsmegler selskaper og har alltid vært stolte av at vi alltid markedsfører de boligene som gir mest valutta for pengene og har et stort utvalg av boliger for salg.

Vi samarbeider også med de fleste lokale meglerne i området, og kan derfor tilby det meste av objekter som ligger for salg.

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program. Vi har fått  mange positive tilbakemeldinger fra kunder som opplever våre visningsturer som veldig godt oppleagt, og uten kjøpepress av noe slag!

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å bruke noen dager sammen med oss for å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Vi avtaler på forhånd tidspunkter, og kan også stå for innkvartering på hotell i den tiden dere er sammen med oss. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp.

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
Om du skulle ha begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video visninger, etc. om ønskelig!

Adkomst/Tomteforhold

Her bor man rett ved en meget flott golfbane, Vistabella Golf, med 18 hull av variabel vanskeliggrad. Man kan spasere til butikk og restauranter.

Innhold

Her får man 2 soverom, 2 bad, romslig stue, moderne kjøkken, terrasse samt en stor takterrasse. Leiligheten fremstår som meget fin og leveres komplett med hvitevarer, møbler og aircondition. Anlegget har en felles hage med svømmebasseng.

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode335834532
Sist endret13. feb. 2024 14:17
Referanse5198 B Vista Bella Golf

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.