Bildegalleri

Inaktiv

COSTA DEL SOL - ETSEPONA - NYDELIG PENTHOSELEILIGHET LIKE VED STRANDEN I BENAMARA

Estepona, 29680 Costa del Sol
PrisantydningEUR 645 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Andre
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
114 m²
Boligareal
114 m²
Byggeår
2017

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Estepona er en av de få kystbyene som har klart å beholde sin gamle sjarm og karakter. Kommunen har rundt 60000 innbyggere og et mikroklima med over 325 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på 18,5 grader. Estepona er kjent for sine flotte strender og har en lang kystlinje med fire hovedstrender. Gamlebyen med vakre hvitkalkede hus og brosteinsbelagte gater er full av yrende liv og ekte andalusisk atmosfære. Kulturlivet her er meget rikt og tilbudene er mange i dette området. Havnen i Estepona har mange tilbud om vannsportaktiviteter og mange hyggelige barer og restauranter. Her er det også marked hver søndag.

Avstander/kommunikasjon

Den nærmeste flyplassen til Estepona er Gibraltar som ligger ca. 45 kilometer unna. Til flyplassen i Malaga er det ca. 80 kilometer.

Innhold

Fantastisk sørvendt penthouseleilighet i Bel-Air. Denne lyse leiligheten har materialer av høy kvalitet, vakker finish og er elegant innredet. Leiligheten inneholder bl.a. tre soverom, to bad, romslig stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning og store terrasser. En innvendig trapp leder opp til leilighetens takterrasse. Parkeringsplass og bod medfølger i underjordisk garasjeanlegg.

Urbanisasjonen har fine grøntarealer og et stort felles svømmebasseng. Fra eiendommen er det gangavstand til fasiliteter som supermarked, apotek, bank, treningsstudio, restauranter og det er 5 minutters gange til stranden. Leiligheten er bygget i 2017 og har kun vært brukt som ferieleilighet av nåværende eiere. Her kan du flytte rett inn!

Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Vi hjelper deg gratis! I Spania er det selger som betaler provisjon i forbindelse med handelen. Provisjonen er allerede fastsatt mellom selger og selgers megler. Vi er kjøpsmeglere og jobber kun for deg som kjøper. Dette gir oss muligheten til å søke opp eiendommer etter ditt ønske i alle databaser - uavhengig av megler. Du slipper derfor å bruke din tid på å søke etter eiendommer og avtale visninger med forskjellige meglerforetak og utbyggere. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg.

Vi anbefaler bruk av advokat i forbindelse med kjøp av eiendom. Norsk Megling International har partneravtale med norske stedlige advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på korrekt måte. Alle innbetalinger, også reservasjonsbeløp, skjer til advokatens klientkonto.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.no

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Estepona, 29680 Costa del Sol
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Rune Fuglset

Utenlandsmegler/Jurist

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode335829468
Sist endret07. juni 2024 21:20

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.