Bildegalleri

ART-1096 En renovert villa i Alfas del pi, med gangavstand til butikker og restauranter.

Alfas del pi, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 895 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Boligareal
260 m²
Tomteareal
2 600 m² (eiet)
Byggeår
1982
Renovert år
2017
P-plasser
3

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

En fullstendig renovert villa i Alfas del pi, med 4 soverom og gangavstand til butikker og restauranter.

 

Generelt

Denne fantastiske villaen har blitt totalrenovert med kun materialer og utstyr av beste kvalitet, og har en fantastisk utsikt, sol hele dagen og er bare en drøm du må besøke. 1 etasje i villaen består av en stor åpen stue og et stort kjøkken. Kjøkkenet er en drøm, med nydelig fargekombinasjon, og benkeplater i sort granitt, overskap med glassdører og led lys innvendig. Her har du alt du trenger for å lage mat til hele familien, og med den åpne løsningen inn i stuen med alle sine glassvinduer og skyvedører ut til en fantastisk terrasse, gir deg dette en luksusfølelse. Her er også egen spisestue, også med dører ut til terrassen, og her er også ett gjestetoalett. Fra gangen går du inn på soveromsdelen hvor du har to gode soverom med garderobeskap, to lekkert flislagt bad med dusj. Det er en trapp fra stuen til første etasje, her finner du 2 gode soverom til, begge med garderobeskap, 1 fint bad med dusj. Her er også et stort vaskerom med mye garderobeskap til alle tingene dine som du ikke trenger i hverdagen. Med inngangen til eiendommen finner du en garasje som er omgjort til treningsrom og ekstra bod. Du har mye plass til å parkere bilen ved siden av inngangen til huset. Huset har flere terrasser, alle med en fantastisk utsikt og koselig atmosfære. Her er også et drivhus, hvis du liker å dyrke dine grønnsaker og planter. Her er selvfølgelig et privat svømmebasseng hvor du også har en fantastisk utsikt fra. Hagen i seg selv er en drøm med så mange forskjellige frukttrær, oliven, palmer og grønt gress, alt enkelt å vedlikeholde. Men her er også et golfområde komplett med puttinggreen, 2 bunkere og chippingsoner, en drøm for en golfentusiast, og her er mer, her er også en tennisbane, men den trenger litt TLC. Dette er en eiendom med høy kvalitet, terrasser både overbygde og åpne mot solen. Spisestuen kan være helt åpen siden den har store glass foldedører, slik at den føles som man er ute. Utsikten fra huset og utvendige terrasser er spektakulær. Alle elektriske ledninger og alle vannrør ble skiftet når de renoverte huset, og det samme er aircon. Huset ligger like utenfor Alfas del pi, med gangavstand til alt det du trenger. Dette er en bolig som er et must å se.

ART Real Estate Costa Blanca SL

ART Real Estate Costa Blanca SL er et meglerfirma med Norske eiere, og har flere års erfaring med eiendom, og kjenner eiendomsmarkedet på Costa Blanca godt. Vi har kontor sentralt i Albir, Spania.Vi snakker Norsk, Engelsk, Nederlandsk, Belgisk, Fransk og Spansk.Vi kan være behjelpelig med og skaffe Nie nr, åpne bank konto og andre formaliteter. Vi har og gode kontakter som kan være behjelpelig med Lånefinansiering. Vi kan også være behjelpelig med renovering av deres bolig, og har kontakter med alle handverksgrupper.

Alt du trenger for et trygt kjøp av din eiendom her i Spania.

ART Real Estate makes Real Estate ART.

Adkomst/Tomteforhold

Parkering for flere biler på egen eiendom.

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Alfas del pi, Costa Blanca nord
Logo

ART Real Estate Costa Blanca SL

ART Real Estate make Real Estate ART

Annonseinformasjon

FINN-kode335601970
Sist endret13. feb. 2024 14:16

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.