Bildegalleri

Orihuela Costa Las Colinas Golf & Country Club Lekker leilighet

Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 299 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Boligareal
117 m²
Byggeår
2011

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Las Colinas Golf og Country Club ligger mellom Villamartin og San Miguel, og er en anerkjent og prisbelønt  golfbane. På området, som er bevoktet 24 timer i døgnet, finnes en meget god restaurant og  supermarked. Dette er et rolig bo-område i vakre naturskjønne omgivelser. Det er kun 10 minutter med bil til Orihuela Costas vakre blue flag strender  og  til Zenia Boulevard, kystens største handlesenter med restauranter, cafeer, barer, bowling og casino.  Til Alicante Flyplass er det ca. 45 min. og 25 min. til Corvera Murcia Flyplass

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Lekker syd-vest-vendt leilighet på 117 m2 med stue/spisestue med utgang stor terrasse på 48 m2, separat kjøkken, vaskerom, 3 doble soverom – det ene med bad en-suite og walk-in garderobe samt utgang til egen terrasse på 8 m2.  Integrert aircondition anlegg med kulde og varme, privat parkering,  fiber internett og bod på 7,5 m2 i kjelleren.  Boligen selges fult møblert. Las Collinas Golf & Club har  eget gym- og spa-senter, tennisbaner, privat beach club på La Glea stranden.  Ved klubbhuset er det restauranter og liten dagligvarebutikk.

 

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Costa Blanca sør
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode335509520
Sist endret13. feb. 2024 14:16

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.