Bildegalleri

Eksklusiv og moderne villa i Alicante Golf - Playa de San Juan Alicante

Kart med kartnålAlicante Golf, San Juan, Costa Blanca nord
PrisantydningEUR 2 200 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Bruttoareal
450 m²
Tomteareal
950 m²
Byggeår
2019
P-plasser
4

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Alicante Golf San Juan er den perfekte destinasjonen for golfentusiaster som søker en blendende kombinasjon av utfordrende golf, naturskjønne omgivelser og førsteklasses fasiliteter. Dette anlegget ligger i hjertet av San Juan, og tilbyr en imponerende 18-hulls bane som snor seg gjennom frodige landskap og spektakulære omgivelser.

Banen på Alicante Golf San Juan er en mesterlig utformet utfordring som appellerer til spillere på alle ferdighetsnivåer. Med vakkert anlagte fairwayer, strategisk plasserte hindringer og enestående panoramautsikt, lover dette golfparadiset en opplevelse som kombinerer teknisk dyktighet med naturskjønn skjønnhet.

Det luksuriøse klubbhuset på Alicante Golf San Juan er det perfekte stedet å avslutte en dag med golf. Her kan du nyte førsteklasses bekvemmeligheter, inkludert en velutstyrt pro shop og gourmetservering, mens du nyter den avslappede atmosfæren og omgivelsene.

Alicante Golf San Juan er mer enn bare en golfbane; det er et samlingspunkt for de som setter pris på den gode balansen mellom utfordrende sport og avslappende atmosfære. Utforsk golfens magi i San Juan og la Alicante Golf San Juan være ditt foretrukne reisemål for en uforglemmelig golfopplevelse. I tillegg ligger stedet under 8 km. fra Alicante sentrum.

Generelt

Denne eiendommen ligger på en 950 m² tomt med 450 m² bygget areal, fordelt på kjeller, første og andre etasje med terrasse.

Den har en kjeller med plass til 4 kjøretøy og et lagringsområde. Parkeringen, under bakkeplan, er tilgjengelig gjennom en 6-meters port.

I første etasje er det det amerikanske kjøkkenet, et bad og en stor stue/spisestue som kobles direkte til soveromsområdet. I dette området er de 3 soverommene, hvorav ett har omkledningsrom og eget bad.

I andre etasje finner vi et bad, en stue som perfekt kan gjøres om til et soverom, samt en stor terrasse med storslått utsikt over Alicante Golf.

På uteområdene skiller grøntområdene og det integrerte bassenget seg ut.

Denne spektakulære villaen er selvforsynt med energi og vann til vanning. Den har solcellepaneler på taket, gulvvarme og en oppsamlingstank for regnvann for automatisert vanning. Uteområdene er omhyggelig vedlikeholdt og i total harmoni med den moderne utformingen av villaen. Betongfasadene gir en minimalistisk følelse som passer perfekt med de grønne omgivelsene på selve golfbanen.

Den U-formede fordelingen av villaen med bassenget i sentrum og hele den sentrale delen av huset med store vinduer gir en spektakulær helhetsfølelse.

Beliggenheten er ideell ettersom den ligger på golfbanens første linje, mindre enn 15 minutter fra sentrum av Alicante, 25 minutter fra flyplassen og kun 2 kilometer fra San Juan-stranden.

For flere spørsmål og visning, kontakt oss!

 • Avstand til flyplass: 23 km
 • Avstand til strand: 1,9 km
 • Avstand til golfbane: 10 m
 • Garasje til 4 biler, samt stort lagerrom
 • Sentralvarme og klimaanlegg
 • Fullt møblert
 • Mulighet for turistlisens (utleie)
 • Kabel-TV
 • Eget svømmebasseng
Se også videopresentasjon i annonsen. Visning anbefales på det varmeste! 

Adkomst/Tomteforhold

Om Costa Weflen Group

Costa Weflen Group er norskeid med virksomhet i Spania og Norge. Vi selger boliger direkte fra utbyggere vi vet leverer god og etterspurt kvalitet. Ønsker du å kjøpe en brukt bolig, hjelper vi til med eventuelle ønskede tilpasninger og endringer slik at du får din drømmebolig.

Hvorfor velge oss?

 • Eiendommene megles av Costa Weflen Group SL, Alicante, som er norskeid med erfaring fra Costa Blanca siden 2002
 • Kontor i Alicante og Norge
 • Norske ansatte
 • Meget gode referanser
 • Kvalitetssikrer hele kjøpsprosessen og følger deg opp også etter boligkjøpet
 • Samarbeider med advokater i Spania slik at du som kunde kan føle trygghet for at alt blir korrekt og til beste for deg som kjøper
 • Vi samarbeider med spanske banker og kan bistå med finansiering i Euro
 • Kan bistå deg med møblering og innkjøp av nødvendig inventar til din nye bolig
 • Dersom du kjøper en brukt bolig, kan vi bistå med hele prosessen dersom du ønsker å pusse opp denne inklusive å engasjere pålitelige og dyktige håndverkere
 • Vår service-avdeling kan bistå deg med ettersyn av boligen din når du ikke er i Spania
 • Dersom du ønsker å leie ut boligen, kan vår avdeling for utleie hjelpe med dette

Ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg å finne din drømmebolig.

Vi tilstreber å gi nøyaktig informasjon, men det kan forekomme feil. Informasjon om prosjekter/prospekt oppdateres ofte i Spania, så ikke nøl med å ta kontakt for å få ev. oppdatert informasjon.

 

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Costa Weflen Group - Norge

Ekspert på Costa Blanca siden 2002

Annonseinformasjon

FINN-kode335171287
Sist endret14. mai 2024 09:28
ReferanseCWG825

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.