Bildegalleri

Flott ferdigbygget anlegg i Pilar de la Horadada. 3 soverom

Kart med kartnålPilar de la Horadada, Costa Blanca Syd, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 259 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Bruttoareal
92 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Pilar de la Horadada ligger syd på Costa Blanca og er et mer og mer populært område å kjøpe seg bolig i. Her bor man rett utenfor bysentrummet, med kun en rusletur inn til de mange butikkene og restaurantene denne byen kan tilby. Det er heller ikke mer enn ett par kilometer ned til flotte strender. Ferdigbygget nå. Flytt inn og nyt vinteren i Spania

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca og Costa Calida i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International, har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.

Adkomst/Tomteforhold

Elegante leiligheter i Pilar de la Horadada. 2 eller 3 soverom

Playamar X er et nyprodusert prosjekt som skiller seg fra andre bygg i området. Totalt er det 20 moderne maisonetteleiligheter av høy kvalitet.
Her kan du velge mellom eiendommer på bakkeplan med terrasse eller toppetasjes maisonetter med solrik takterrasse.
Leilighetene på bakkeplan har to eller tre soverom, en åpen planløsning mellom stue og kjøkken og en stor uteplass/terrasse som vender mot det felles bassengområdet. Maisonettene i toppetasjen vil inneholde solrik takterrasse med sommerkjøkken og pergola.

Urbanisasjonen vil få felles svømmebasseng og grøntområde med mye sol hele året. I fellesarealet vil det være opplag for parkering av sykler.
Boligen leveres med hvitevarer, belysning i stue, kjøkken og soverom, LED-belysning og gulvvarme på bad.

Tomten ligger nær sentrum av Pilar de la Horadada med alle dens fasiliteter innen kort avstand. Pilar de la Horadada er et privilegert miljø, kun 15 minutter med sykkel fra strendene i Torre de la Horadada og San Pedro del Pinatar samt noen få skritt fra sentrum og kjøpesentre. Det er mange golfbaner i nærheten, og Pilar de la Horadada ligger rundt en 40-minutters kjøretur fra Alicante flyplass.

Innhold

Her kan man velge i mellom forskjellige typer av bolig, med 2 eller 3 soverom. Alle har tilgang til et flott felles bassengområde.

3 soveroms leiligheter i 1. etasje koster fra 234.900 €
2 soveroms leiligheter i 2. etasje med egen takterrasse koster fra 259.900 €
3 soveroms leiligheter i 2. etasje med egen takterrasse koster fra 299.900 €

Spanske avgifter kommer i tillegg, ca 14 %

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode334824566
Sist endret04. jan. 2024 17:02
ReferansePlayamar X

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.