Bildegalleri

Fantastisk anlegg. Flotte og moderne leiligheter i Los Balcones v/Torrevieja. 2 soverom og 2 bad.

Kart med kartnålLos Balcones, Torrevieja, Costa Blanca sør
PrisantydningEUR 235 900,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Bruttoareal
74 m²

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Nytt kompleks som bygges i Los Balcones. 2 soverom og 2 bad ( Fase 1 ferdigstilles i Desember 2023 )

Nytt boligkompleks unikt i området, sammensatt av 136 luksusboliger bygget med materialer av topp kvalitet. Hver har magisk utsikt over den rosa lagunen i Torrevieja og Middelhavet. Leilighetene har mer enn 131m2 inklusive terrasser, fordelt på en romslig stue-spisestue med åpen kjøkkenløsning, 2 store soverom og 2 bad. Du kan velge mellom maisonetter i første etasje med 2 store private terrasser for å nyte klimaet på Costa Blanca. Eller maisonetter i toppetasjen på 178m2 inklusive terrasser og takterrassen, med solarium på 85m2 med panoramautsikt over Laguna Rosa og Middelhavet.
Nalia Resort tilbyr idylliske, anlagte fellesarealer med 3 svømmebassengområder, boblebad, treningsområde, paddle-tennisbane, minigolf, barneområde, ladepunkt for elbiler ... og mye mer! Dens førsteklasses fasiliteter og grønne områder vil tillate deg å nyte med familie og venner de 320 dagene med solskinn som tilbys av Costa Blanca.
Hvis Nalia Resort skiller seg ut i tillegg til sine store maisonetter med flotte kvaliteter og all inclusive og sine spektakulære og komplette fellesarealer, er det for sin beliggenhet.
Alt du kan drømme om til fingerspissene på Nalia Resort, med fritids- og hvileområder til enhver tid på dagen og uten å forlate hjemmet ditt.
Maisonettene på Nalia Resort ligger i et av de beste områdene på Costa Blanca. Noen få meter unna kan du nyte de beste strendene på Costa Blanca. Blant dem er stranden Los Náufragos, Aguamarina eller Cabo Roig, alle med krystallklart vann, fin sand og alle slags tjenester tilgjengelig. I tillegg til flere fritids- og idrettstilbud, blant annet skiller flere golfbaner seg ut.

Ved siden av naturparken Las Lagunas de Torrevieja og det største utendørs kjøpesenteret i Europa: La Zenia Boulevard. Dette gir en perfekt kombinasjon av et liv i kontakt med naturen, stranden og havet og alle slags kommersielle tjenester, barer og restauranter til din disposisjon.
Hvis det du ser etter er et liv i naturen med mulighet for å drive med en mengde idretter og nyte alle slags fritidsaktiviteter med familie eller venner, i Nalia Resort vil du ha alt til din disposisjon.
En perfekt kommunikasjon takket være nærheten til motorveien AP-7 og alle typer cateringtjenester og shoppingområder.

Generelt

Eurobolig og Spanialiv har siden 2001 formidlet flere hundre flotte eiendommer til skandinaviske kunder. For å yte ennå bedre service har vi nå slått oss sammen, og kan for øyeblikket tilby over 30 000 boliger, både nye og brukte. Vi har et stort utvalg av boliger for salg langs hele Costa Blanca, Costa Calida og på Costa del Sol, i alle prisklasser. Vårt kontor i Spania, MASA International, har siden starten i 1981 solgt over 36000 boliger. Se hele vårt utvalg på våre websider. 

Visningsturer

Vi arrangerer visningsturer til Spania nesten hver uke hele året. Våre turer varer i opptil 5 dager, og man betaler kun en egenandel på kr.1.990,- pr. person. Inkludert i denne prisen er da flybilletter, hotell i Spania, alle måltider på turen samt all transport og omvisning i Spania med skandinavisk rådgiver.
Man kan også velge å betale for flybillettene selv. Vi vil allikevel sørge for at dere blir hentet på flyplassen og vi står da også for overnattingen og alle måltidene i opptil 5 dager/4 netter. Dersom man kjøper seg en bolig på turen vil vi da kreditere dere for kostnaden for 2 flybilletter.

Alle våre kunder blir hjulpet individuelt og man blir ikke plassert i grupper sammen med andre, noe som gjør at man får bedre tid på de forskjellige visningene, og er mer fleksibel mht. planlagt program.

Dersom dere skal til Spania på egen hånd og ønsker å se på noen av de boligene som vi kan levere, ordner vi selvsagt også det. Ta kontakt for å gjøre en avtale.
Dersom man ønsker å reservere en bolig hjemmefra kan vi ordne med alle nødvendige dokumenter og sørge for at man får kjøpt seg den boligen man ønsker seg.

Trygghet ved kjøp

Når du bruker så mange penger på en bolig i utlandet, er det svært viktig å velge en profesjonell og etisk organisasjon som tar seg av dine interesser på en hederlig måte.

Vårt kontor i Spania er en av få eiendomsselskaper på Costa Blanca som har blitt autorisert med ISO 9001 status, som betyr at du har fordeler av at vi har forpliktet oss til å gi våre kunder førsteklasses service.
I disse korona tider da det jo for mange er begrenset med muligheter for å reise ned hit for å se prospekter med egne øyne, om ønskelig, er vi selvfølgelig behjelpelig med oppdatert informasjon, nye bilder, video fra prosjektet, etc.

Adkomst/Tomteforhold

Dette komplekset ligger i Los Balcones, et populært område syd for Torrevieja. Her hgar man lett adgang via motorveien AP-7, eller via kystveien N332.

Innhold

Man kan velge i mellom en leilighet i 1 etasje med 2 soverom og 2 bad - Priser fra 235.900 €, eller leiligheter i 2. etasje som har både terrasse utenfor stuen og egen takterrasse - Priser på disse starter på 269.900 €. Spanske avgifter kommer i tillegg, ca 13 - 14 %
Mulighet for å kjøpe garasjeplass i underetasjen for 10.000 €

Standard

Meget lukseriøs og flott anlegg.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode334367491
Sist endret01. jan. 2024 09:01
ReferanseNalia Resort

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.