Bildegalleri

COGOLIN- ST TROPEZ BUKTEN- LEKRE VILLAER UNDER OPPFØRING 2025- EKSKLUSIVT SALGSMANDAT

Cogolin, 83310 Provence-Alpes-Côte d'Azur
PrisantydningEUR 535 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
84 m²
Boligareal
84 m²
Tomteareal
140 m²
Rom
5

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Cogolin ligger ved St. Tropezbukten på den franske riviera. Kommunen strekker seg fra foten av fjellkjeden Massif les Maures og ned til St. Tropezbukten. Cogolin består av flere deler, gamlebyen Vieux Village, kystbyen Marines de Cogolin og den gamle havnen Port Cogolin. Marines de Cogolin er en nyere kystby med boliger, butikker og restauranter rundt en stor marina. Port Cogolin er en mye eldre og mindre marina, beliggende mellom Port Grimaud og Marines de Cogolin. Utvalget av boliger som tilbys her ligger litt lavere enn de man finner i St. Tropez, Grimaud og Port Grimaud.

Avstander/kommunikasjon

Det tar ca. 10 minutter med bil ned til Middelhavet. Nærmeste togstasjon er i St Raphael, ca. 30 minutter med bil. Både til flyplassen i Toulon og Nice, er det ca.1,5 time med bil.

Innhold

Nyoppførte ekslusive villaer i et rolig og private lukket område med umiddelbar nærhet til strender og Cogolin sentrum.
4 roms villa 86 m2 er på EUR 535000 og 5 roms villa 136m2 er på EUR 835000.
Bruk EIENDOMSSØK på vår nettside. Bruk oss som din søkemegler, det lønner seg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg. Vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til.

Tilstand

Veldig god

Tomt

Sydvent 140m2 tomt med nydelig opparbeidet hage. Basseng er tegnet inn i byggeplan og anbefales å få oppført under bygging.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.qvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|6D4D3207-40AD-4A45-8813-25F10C77DBAE

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.noqvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|E75EEE63-9ED8-46EC-9C33-43F60A44D625

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjonqvtd1toser|00006be34493|NorskMegling.RealEstate|PartialText|Text|EE95FE3A-E0BF-467B-B352-E42CD67DD3E0

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Cogolin, 83310 Provence-Alpes-Côte d'Azur
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Laila Boge

Eiendomsrådgiver utland

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode333869018
Sist endret15. feb. 2024 17:57

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.