Bildegalleri

COSTA DEL SOL - MARBELLA - MEGET LUKSURIØS LEILIGHET I ETTERTRAKTET URBANISASJON PÅ THE GOLDEN MILE

Marbella, 29600 Costa del Sol
PrisantydningEUR 1 750 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
178 m²
Boligareal
178 m²
Byggeår
2003

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet, adkomst

Marbella ligger sør-vest for Malaga på den spanske solkysten, Costa del Sol. Denne byen har rundt 140.000 innbyggere, og er bebodd av mennesker fra 137 forskjellige nasjonaliteter. Klimaet her er meget godt, med hele 320 soldager i året, noe som tiltrekker seg mange turister fra hele verden. Noen kommer hit for å spille golf på de velstelte golfbanene, andre for å handle i eksklusive forretninger eller bare nyte strandlivet. Marbella har noe for alle. Byen har blitt renovert og fremstår i dag vakrere enn noensinne. Velg mellom elegant jetset-liv i de mer eksklusive områdene, eller gamlebyens sjarm med trange smug og hvitkalkede hus. Marbellas hovedattraksjon er havnen Puerto Banus, hvor yachtene ligger tett i tett og designerbutikkene og lekre restauranter frister med sine varer.

Avstander/kommunikasjon

Marbella ligger ca. 45 minutter fra flyplassen i Malaga. Det er enklest å komme hit med bil, men det går også buss fra flyplassen. Byer som Ronda, Granada og Sevilla ligger en liten biltur unna, og for den som ønsker det går det også båt over til Marokko.

Innhold

Luksuriøs sørvendt leilighet i den ettertraktede urbanisasjonen La Trinidad, på Marbellas Golden Mile. Denne prkatfulle leiligheten ligger i en av de beste blokkene i urbanisasjonen, med fantastisk havutsikt. La Trinidad tilbyr fasiliteter som 24 timers vakthold, velstelte hager, felles svømmebasseng, et innendørs oppvarmet basseng, treningsstudio, badstue og sesongbasert kafé. I tillegg finner man en rekke lokale fasiliteter i nærområdet og det er kun en kort spasertur til stranden.

Leiligheten består av to romslige soverom med egne bad, gjestetoalett, vaskerom, fullt utstyrt kjøkken og stue/spisestue med utgang til terrasse med panoramautsikt over Middelhavet. Begge soverommene har også direkte tilgang til terrassen. Videre har leiligheten klimaanlegg, marmorgulv og elektriske persienner. Privat parkering og bod medfølger.

Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Vi hjelper deg gratis! I Spania er det selger som betaler provisjon i forbindelse med handelen. Provisjonen er allerede fastsatt mellom selger og selgers megler. Vi er kjøpsmeglere og jobber kun for deg som kjøper. Dette gir oss muligheten til å søke opp eiendommer etter ditt ønske i alle databaser - uavhengig av megler. Du slipper derfor å bruke din tid på å søke etter eiendommer og avtale visninger med forskjellige meglerforetak og utbyggere. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg.

Vi anbefaler bruk av advokat i forbindelse med kjøp av eiendom. Norsk Megling International har partneravtale med norske stedlige advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på korrekt måte. Alle innbetalinger, også reservasjonsbeløp, skjer til advokatens klientkonto.

Visning

Etter avtale med megler som gjerne tar deg med på en digital byvandring/tur i området hvor denne eiendommen ligger.

Finansiering

Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby langsiktig finansiering til våre kunder.
Finansiering i Euro eller annen valuta kan tilbys i de fleste land, med lån opp til 80% av kjøpesummen med pant i eiendommen.

Faglig og daglig leder Agnar D. Carlsen, MNEF/FIABCI/CEO .
firmapost@norskmegling.no

Velkommen til våre seminarer

VI ARRANGERER SEMINAR hver høst. Her vil vi blant annet presentere aktuelle eiendommer og orientere om skatter og avgifter ved kjøp og ved eie av bolig i utlandet. Se informasjon og påmelding under SEMINARER på vår nettside.

TRYGG OG PROFESJONELL EIENDOMSHANDEL - koster ikke mer!
Bruk oss som din søkemegler du også - det lønner deg. Vi kjenner markedet og forhandler og pruter pris for deg, vi har ingen utenlandske selgere å forholde oss til!

VÅRE NORSKE EIENDOMSMEGLERE er medlem i NEF- Norges Eiendomsmeglerforbund og i den internasjonale meglerforeningen FIABCI.

VI HAR BISTÅTT TUSENER AV NORDMENN i hele kjøpsprosessen, noe vår referanseliste bekrefter. Vi tilbyr en meget stor internasjonal eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i mange land.

BRUK EIENDOMSSØK-menyen på vår nettside så får du en oversikt over hvilke typer eiendommer vi kan tilby.

Dersom du finner boliger på andre megleres nettsider - send oss linken så undersøker vi om eiendommen er for salg og om megleren har et gyldig salgsoppdrag.

Norsk Megling International har meglerbevilling som tilfredsstiller EU's krav. Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største aktørene i markedet.

Vi bistår med vår erfaring og har engasjert dyktige medhjelpere. Vi har partneravtale med notarer og advokater, samt norske advokater som bistår deg i hele kjøpsprosessen og sørger for at oppgjør og registrering av skjøtet skjer på en korrekt måte. Alle innbetalinger og reservasjonsbeløp skjer til notarens/advokatens klientkonto. Gjennom våre internasjonale kontakter kan vi tilby gunstig langsiktig finansiering til våre kunder. Sammen med våre partnere har i spisskompetanse om alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet, og sammen kvalitetssikrer vi kjøpsprosessen fra A til Å.

Som medlemmer av de internasjonale meglerorganisasjonene: FIABCI, UNIS, CEPI og CEI samarbeider vi med veletablerte og erfarne meglerkollegaer!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/norskmeglingutland/ og på Instagram @norskmegling2021

VÅRE SEMINARER OM KJØPSPROSESSEN M.M. FOR BOLIG I UTLANDET ER SVÆRT POPULÆRE.
VI ARRANGERER DISSE HVER VÅR OG HØST, SE VÅRT PROGRAM OG PÅMELDING PÅ VÅR NETTSIDE

VÅR ERFARING - DIN TRYGGHET

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

Marbella, 29600 Costa del Sol
Logo

NORSK MEGLING INTERNATIO­NAL - EURL - IMMO

Rune Fuglset

Utenlandsmegler/Jurist

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode333866500
Sist endret27. des. 2023 07:44

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.