Bildegalleri

Carvajal | Leilighet mellometasje | 2 soverom | 1 bad | Sørvestvendt | Hav og- fjellutsikt | Felles basseng | Kompleks

Kart med kartnålCarvajal, Fuengirola, Costa del Sol
PrisantydningEUR 475 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Grunnflate
90 m²
Boligareal
68 m²
Byggeår
2023

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Carvajal, en herlig del av Fuengirola på Costa del Sol, er en perle med vakre strender, en avslappet atmosfære og en fantastisk beliggenhet ved Middelhavet. Dette området tiltrekker seg besøkende med sin rolige sjarm og muligheten til å nyte solen og sjøen på en avslappet måte.

Strendene i Carvajal er hovedattraksjonen, med gylden sand og det klare, blå Middelhavet. Disse strendene er familievennlige og perfekte for soling, vannsport og avslappende spaserturer langs vannkanten.

Carvajal har en koselig atmosfære, med lokale kafeer, restauranter og barer langs strandpromenaden hvor besøkende kan nyte deilige spanske retter og drikke mens de beundrer den vakre havutsikten. Området er ideelt for de som søker ro og avslapning i vakre omgivelser.

Den nærliggende Carvajal stasjon gjør det enkelt å utforske andre deler av Costa del Sol, inkludert Fuengirola sentrum, som ligger bare en kort togtur unna. Her kan besøkende utforske lokale markeder, butikker og oppleve det livlige spanske bylivet.

Carvajal er også et flott utgangspunkt for å utforske andre attraksjoner i området, som for eksempel Fuengirola Zoo, bioparken og de nærliggende fornøyelsesparkene.

For de som søker en avslappende og solfylt ferie ved Middelhavet, tilbyr Carvajal i Fuengirola en perfekt blanding av ro, naturskjønn skjønnhet og muligheten til å nyte den spanske kystens sjarm på sitt beste.

Generelt

Costa del Sol Property AS presenterer en to-romsleilighet i Fase 9 i Higueron West, klar til å flytte i desember!

Denne luksuriøse 2-roms leiligheten tilbyr tidløs stil. Eiendommen ligger i små, intime bygninger som kombinerer privatliv med en perfekt orientering og smelter harmonisk inn i de vakre omgivelsene.

· 500 000 m² land · Over 100 000 m² med bærekraftige hageanlegg · Imponerende hav- og fjellutsikt · Lave leilighetsbygg, fotgjenger- og sykkelkretser · Elektriske sykler og biler til leie · Jogge- og turstier

· En rekke svømmebassenger · Piknik- og lekeområder · Økologiske grønnsakshager · Dyrepark · Samarbeidsområde · Concierge-tjenester , · Eksklusiv strandklubb ·

· En kommersiell stripe · 9 restauranter, inkludert 1 med en Michelin-stjerne

AVSTAND: · 10 minutter sentrum av Fuengirola · 20 minutter sentrum av Marbella · 15 minutter flyplass · 20 minutter sentrum av Málaga

Ta kontakt med oss hvis du ønsker ytterligere informasjon.

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property AS - Norges største eiendomsformidler av bruktbolig og nybygg på Costa del Sol

Vi har hjulpet hundrevis av nordmenn med en vellykket boligjakt på hele Costa del Sol. Enten du er på jakt etter feriebolig, bolig som investering, tomt for utvikling eller en luksusbolig så kan vi hjelpe deg.
Vi selger og markedfører alle brukte og nybygg på markedet, i tillegg har vi også egne eksklusive boliger som kun vi som kan tilby og dette skiller oss ut fra de fleste aktører.

Vi kjenner godt nordmenns krav, og vårt mål er alltid å finne den eiendommen som møter alle krav våre klienter har. Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, men har også et stort antall klienter fra andre Europeiske land her. Vårt mål er å tilfredstille våre kunders krav og presentere eiendommer som gir verdi for pengene, uansett prisnivå.

Som eneste aktør tilbyr vi våre kunder alle eiendomstjenester under samme paraply. Har du kjøpt eiendom gjennom oss, følger vi deg tett opp etter kjøpet og tilbyr deg alle eiendomstjenester gjennom våre datterselskaper, som rehabilitering av bad og kjøkken, generell oppussing, innkjøp og koordinering, vaktmestertjenester, rengjøring, utleie og mye annet. Der vil du få hjelp til alt av kjøp, salg, utleie, renovering , dekorering m.m.
Ved kjøp av nybygg så følger vi byggeprosessen fra A til Å i samarbeid med utbygger og kunder.

Vi tilbyr også norske advokater som har unik kompetanse innen kjøp og salg av eiendom på hele Costa del Sol og Malagaprovinsen. Der vil du få profesjonell hjelp til alt det praktiske i forbindelse med bolig kjøp i utlandet som; åpne bankkonto, NIE nummer, forsikring, strøm, vann, internett, sørge for at man får bankgaranti fra utbyggere, sjekke boliger for heftelser m.m.

Eiendomstjenester for nordmenn av nordmenn- www.cdspropertygroup.com

Innhold

 • 2 soverom
 • 1 bad
 • Nærme butikker
 • Nærme havet
 • Nærme byen
 • Sørvest orientering
 • Felles basseng
 • Havutsikt
 • Fjellutsikt
 • Panoramautsikt
 • Tilgang til gode fasiliteter.
 • Fullt utstyrt kjøkken.
 • Felles hage
 • Inngjerdet kompleks
 • Underjordisk parkering

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Felipe Valdes Carter

Daglig leder

Send melding

Simen Enggrav Iversen

Partner

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode333156125
Sist endret11. mars 2024 04:11
ReferanseCDSP4557025

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.