Bildegalleri

Klassisk vakker nyrenovert villa med sjøutsikt i MIJAS

Kart med kartnålCosta del Sol
PrisantydningEUR 1 050 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
5
Bruttoareal
230 m²
Tomteareal
1 025 m²
P-plasser
2

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Denne flotte nyoppussete villaen ligger i Mijas mellom Fuengirola og Mijas Pueblo.  Sentralt til flyplass, (15 min ) motorvei videre til Marbella, (15 min) buss forbindelse til Mijas Pueblo eller Fuengirola og toget.
Til  Fuengirola  eller puebloen tar det bare  5   minutter med bil.  I området finnes også noen av de beste restaurantene i Mijas.  Fantastisk turområde utenfor døren.  Kort vei til flere golfbaner.

Generelt

 

Velkommen til oss i CasaConcept Realestate.  Vår kontor ligger i Cetro Nordico på Carr. Mijas (møbelgaten) enkelt å kjøre til,    lett å få parkering utenfor.

      

Vårt område strekker seg fra Nerja i Øst til Sotogrande i vest. Ellers har vi gode samarbeidspartnere andre steder i Spania.

Vi har lang erfaring langs hele kysten og bruker tid på våre kunder.

LISTEN -EVALUATE – DELIVER   forsøker vi å leve opp til så godt vi kan.

Vi selger ALLE nyprosjekter/off plan som er godkjente og samarbeider med alle meglere som gjør at kundene som skal kjøpe har et maksimalt utbud av boliger når de skal vurdere et kjøp.   Man trenger kun en megler men CasaConcept Real Estate har kontor på Costa del Sol – lett å nå i hovedgaten ned mot Fuengirofår hele kystens tilbud gjennom denne.   Vi har et godt fungerende meglersystem som gjør dette mulig.Våre finansierings kontakter er spanske og norske banker. Be om tilbud.

Ellers har vi selvsagt et stort utbud med bruktleiligheter gjennom oss selv og alle andre meglere her nede. 

Vi har også et kontor på Østlandet, reiser og deltar på messer i hele landet og når det igjen nå lar seg gjøre vil vi holde seminarer med våre samarbeidspartnere flere steder og etter behov og ønske.  Gjerne også privatmøter eller bedriftsseminar.  Vi foretrekker da også gjerne å medbringe en av våre samarbeidsadvokater som kan det juridiske lovverket i Spania ikke bare eiendom, men skatt/selskap/arv osv.  Ta gjerne kontakt for private arrangement.

 

 

Adkomst/Tomteforhold

Boligen ligger i hyggelig boområde (blindvei) tett inn til campoen men likevel bare  få minutter fra Carretera Mijas.

MØT OSS PÅ STAND TRAVELEXPO TELENOR 13/14 JANUAR 2024.   VI HAR MED VÅRE JURIDISKE RÅDGIVERE OG HOLDER FOREDRAG OM SALG/KJØP AV BOLIG I SPANIA.

VI HAR GRATIS BILLETTER TIL ONNGANG VED HENVENDELSE TIL OSS.

Innhold

Dette huset er bygget over to etasjer med første etasje i en åpen løsning med gjennomgående vinduer. Her er kjøkken, god spiseplass og stue. Det er utganger til terrassen som går rundt huset med muligheter for 
innglassing dersom man skulle ønske dette på deler av terrassen. Her er også en peis og man kan lage oppholdsplasser rundt hele huset til alle retninger.  Huset ligger vendt mot sydvest med fantastisk utsikt.
I annen etasje har man tre romslige soverom og 2 bad.  Her er også utgang til en del av den terraserte have og adkomst til annekset som i dag har et gjesterom.  Her er det mulighet for ytterligere å lage et rom og et bad.

I annekset har man nytt bad, og to soverom

Standard

Dette huset er renovert og pusset opp i 2021/23.  En vakker eiendom med nydelig have og nyrenovert basseng. Haven har flere nivåer og terrassen  kan utnyttes  på mange vis.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode332982856
Sist endret17. des. 2023 08:33

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.