Bildegalleri

Estepona

Moderne og luksuriøs toppleilighet over to etasjer med havutsikt ved stranden, Estepona

Kart med kartnålEstepona, Spania
PrisantydningEUR 1 895 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Grunnflate
155 m²
Byggeår
2003
Rom
4
Sengeplasser
4

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Bademulighet
Heis
Aircondition
Hage
Fiskemulighet
Balkong/Terrasse
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om boligen

En stilig og moderne toppleilighet med 4 soverom over to etasjer er til salgs i den eksklusive urbanisasjonen Bahía del Velerín på den nye Golden Mile i Estepona. Det luksuriøse boligkomplekset ligger ved en av de fineste strendene mellom Marbella og Estepona. Takket være beliggenheten ved sjøen og de mange fasilitetene er dette et av de mest attraktive kompleksene for kjøp av helårsboliger og ferieboliger i et ettertraktet område på Costa del Sol. Det veletablerte, inngjerdede komplekset har 24 timers vakthold, 2 svømmebasseng og et fantastisk område med snackbar og vakkert anlagte hager med vannspeil. Leiligheten har panoramautsikt over Middelhavet og direkte tilgang til den nybygde kyststien og stranden.

Det er gangavstand til flere gode restauranter, og alle lokale fasiliteter er innen få minutters kjøring eller gange, inkludert sports- og fritidsfasiliteter, strandklubber, butikker, supermarkeder, flere golfbaner, 5-stjerners hoteller, internasjonale skoler, restauranter og barer osv. Det tar bare noen få minutter å kjøre til legendariske Puerto Banus med sin blåflaggstrand, hvite yachter, trendy strandklubber og nattklubber, fine restauranter, designerbutikker og El Corte Ingles. Estepona, San Pedro, Golf Valley og Marbella sentrum ligger også innen kort avstand.

Den eksepsjonelle leiligheten over to plan på 155 m² er omgitt av frodige grøntområder og luksuseiendommer i Estepona-området, og har en fantastisk terrasse på 118 m² med god plass til avslapning og underholdning. Den sørvestlige beliggenheten gir rikelig med sol og dagslys (og lavere strømregninger). Toppleiligheten er totalrenovert og har en harmonisk blanding av klassisk eleganse og moderne komfort. Den åpne planløsningen, den raffinerte moderne designen og hvitevarene av høy kvalitet gjør den til en attraktiv mulighet på det lokale eiendomsmarkedet. Alle rommene er nøye innredet av en interiørdesigner. Med 4 gode soverom og 3 elegante, moderne bad gir dette luksuriøse hjemmet god plass til å leve komfortabelt. Fra den åpne, koselige stue- og spisestuen med glassdører er det utgang til de romslige terrassene med fantastisk havutsikt. Det fullt utstyrte kjøkkenet med utsøkt og elegant moderne design har moderne hvitevarer og en øy/bardisk med vinkjøler. Den imponerende takterrassen med uhindret utsikt over Middelhavet er utstyrt med uteservering, velvære- og chill-out-områder.

Hver eneste del av denne spektakulære boligen er nøye designet for å gi de kresne beboerne den største bekvemmelighet og funksjonalitet. Denne fantastiske eiendommen har en underjordisk parkeringskjeller og en bod. Leiligheten har mange luksuriøse detaljer som skreddersydde garderober, dusjkabinett, et luksuriøst frittstående badekar, Bang & Olufsen-lydanlegg, heis og en moderne dobbeltsidig peis.

Takket være de luksuriøse funksjonene og beliggenheten er denne toppetasjen i Bahia del Velerin det perfekte stedet å bo på Costa del Sol, nær alle fasiliteter og tjenester. Dessuten er det en solid investering, med alle fordelene som er forbundet med en eksklusiv strandbolig.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode332680154
Sist endret20. des. 2023 10:19
ReferanseD3511

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.