Bildegalleri

Marbella | Flott villa med 5 soverom og 5,5 bad | Sørvendt | Havutsikt | Eget gym | Saltvannsbasseng | Tomt på 1137m2

Kart med kartnålSanta Clara Golf, Marbella East, Costa del Sol
PrisantydningEUR 3 300 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
5
Grunnflate
577 m²
Boligareal
466 m²
Tomteareal
1 137 m² (eiet)
Byggeår
2018

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Santa Clara Golf, plassert i det vakre området Marbella East, er et paradis for golfentusiaster som søker en unik opplevelse ved Costa del Sol. Dette førsteklasses golfanlegget kombinerer en fantastisk beliggenhet, imponerende design og enestående service for å gi spillere en uforglemmelig runde med golf.

Banen på Santa Clara Golf er kjent for sin spektakulære utforming og vakre omgivelser. Med 18 utfordrende hull, naturlige hindringer og fantastisk utsikt over Middelhavet, fjellene og det omkringliggende landskapet, gir banen en engasjerende og minneverdig opplevelse for spillere på alle ferdighetsnivåer.

Det er ikke bare golfen som imponerer på Santa Clara Golf; anlegget tilbyr også førsteklasses fasiliteter og service. Den moderne klubbhuset har et elegant design og tilbyr alt fra proshop og restaurant til en avslappende terrasse med panoramautsikt over banen.

Marbella East, der Santa Clara Golf ligger, er kjent for sitt rolige og eksklusive miljø. Området har vakre strender, vakre boliger og et behagelig klima som gjør det til et ideelt sted å nyte livet ved Middelhavet.

For golfentusiaster som ønsker en perfekt balanse mellom utfordrende golf, vakker natur og avslappende omgivelser, er Santa Clara Golf i Marbella East et utmerket valg. Dette golfanlegget inkorporerer essensen av Costa del Sol og tilbyr en opplevelse som går utover bare et golfspill – det er en reise gjennom fantastisk landskap og golfglede.

Generelt

Costa del Sol Property har nå den siste villaen til salgs i det fullførte prosjektet Marbesa 94, som består av 3 frittstående villa-eiendommer. Stavanger Property Development står bak dette fantastiske prosjektet i Marbesa, der villaene nå er ferdigstilte. Utbyggeren har også flere vellykkede prosjekter på Costa del Sol.

Villa Coral er en spektakulær eiendom som kombinerer moderne luksus med eleganse og stil. Beliggende i det populære Marbesa 94-prosjektet, er denne fantastiske villaen perfekt for de som ønsker å oppleve det beste av Marbella-livet.

Med imponerende 6 soverom og 6 bad gir Villa Coral rikelig med plass til familier og gjester. Hvert soverom er nøye designet for å tilby en moderne og innbydende atmosfære, slik at du kan koble av og slappe av.

Eiendommen er utstyrt med førsteklasses fasiliteter, inkludert en heis som gjør det enkelt å bevege seg mellom etasjene. Gulvvarme sørger for en behagelig temperatur uansett årstid, slik at du kan nyte hvert øyeblikk i komfort.

Det moderne kjøkkenet fra Siematic er utstyrt med toppmoderne Miele hvitevarer, slik at du kan lage de mest deilige måltider med letthet. Uansett om du er en hobbykokk eller bare liker å tilberede enkle retter, vil dette kjøkkenet inspirere deg til å utforske kulinariske kreasjoner.

Villa Coral har en førsteklasses beliggenhet, bare en kort avstand fra lokale fasiliteter, restauranter og strender. Det er den perfekte basen for å utforske det Marbella har å tilby, samtidig som du kan nyte privatlivet og freden i din egen oase.

For mer informasjon om Villa Coral og andre tilgjengelige eiendommer, besøk nettsiden www.marbellavillas.no. Der finner du detaljert informasjon og bilder som vil gi deg et bedre inntrykk av denne fantastiske eiendommen.

Eiendomsprosjektet er inspirert av den moderne nordiske stilen og har en symmetrisk design som prioriterer optimalt lys og romfølelse. Designet er minimalistisk med bruk av enkle farger, og skaper en atmosfære av ro og funksjonalitet. Villa Coral følger de samme designprinsippene og legger vekt på godt lysinnslipp. Arkitekturen har på en vellykket måte kombinert den nordiske stilen med moderne elementer.

Vennligst ta kontakt for mer informasjon!

Utleie:

På grunn av beliggenheten har disse boligene et stort utleiepotensial. Boliger i området er ettertraktet og blir alltid booket i høysesongen og høsten. Enten du er på utkikk etter en feriebolig med flott beliggenhet eller en investeringsmulighet, vil denne eiendommen oppfylle dine ønsker. Vi tilbyr også en komplett utleietjeneste for våre kunder, med markedsføring i over 30 portaler over hele verden. Dette inkluderer også nøkkelferdig tjeneste, rengjøring og innsjekking. Du kan lese mer om utleie på hjemmesiden vår: - https://cdsproperty.no/no/rental-of-your-home-in-spain/

Finansiering:

Vi har kontakt med de beste låneformidlerne på Costa del Sol. Trykk på "finansiering" -linken eller ta kontakt for mer informasjon!

Kjøpsprosessen:

Du kan lese mer om kjøpsprosessen på hjemmesiden vår: https://cdsproperty.no/no/home-purchases-and-costs-new-development/".

Adkomst/Tomteforhold

Om oss

Costa del Sol Property AS - Norges største eiendomsformidler av bruktbolig og nybygg på Costa del Sol

Vi har hjulpet hundrevis av nordmenn med en vellykket boligjakt på hele Costa del Sol. Enten du er på jakt etter feriebolig, bolig som investering, tomt for utvikling eller en luksusbolig så kan vi hjelpe deg.
Vi selger og markedfører alle brukte og nybygg på markedet, i tillegg har vi også egne eksklusive boliger som kun vi som kan tilby og dette skiller oss ut fra de fleste aktører.

Vi kjenner godt nordmenns krav, og vårt mål er alltid å finne den eiendommen som møter alle krav våre klienter har. Vi har spesialisert oss på hele Costa del Sol og det norske markedet, men har også et stort antall klienter fra andre Europeiske land her. Vårt mål er å tilfredstille våre kunders krav og presentere eiendommer som gir verdi for pengene, uansett prisnivå.

Som eneste aktør tilbyr vi våre kunder alle eiendomstjenester under samme paraply. Har du kjøpt eiendom gjennom oss, følger vi deg tett opp etter kjøpet og tilbyr deg alle eiendomstjenester gjennom våre datterselskaper, som rehabilitering av bad og kjøkken, generell oppussing, innkjøp og koordinering, vaktmestertjenester, rengjøring, utleie og mye annet. Der vil du få hjelp til alt av kjøp, salg, utleie, renovering , dekorering m.m.
Ved kjøp av nybygg så følger vi byggeprosessen fra A til Å i samarbeid med utbygger og kunder.

Vi tilbyr også norske advokater som har unik kompetanse innen kjøp og salg av eiendom på hele Costa del Sol og Malagaprovinsen. Der vil du få profesjonell hjelp til alt det praktiske i forbindelse med bolig kjøp i utlandet som; åpne bankkonto, NIE nummer, forsikring, strøm, vann, internett, sørge for at man får bankgaranti fra utbyggere, sjekke boliger for heftelser m.m.

Eiendomstjenester for nordmenn av nordmenn- www.cdspropertygroup.com

Innhold

 • 5 soverom
 • 5,5 bad
 • Nærme golf
 • Sør orientering
 • Privat basseng
 • Havutsikt
 • Gym
 • Fullt møblert
 • Fullt utstyrt kjøkken.
 • Privat hage
 • Privat parkering

Community Fees:

€ 3,516 /Year ( € 293 /month )

Garbage Tax:

€ 185 /Year

IBI Fees:

€ 3,200 /Year

 

Standard

HØY STANDARD

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

COSTA DEL SOL PROPERTY NORWAY SL

Felipe Valdes Carter

Daglig leder

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode332576989
Sist endret11. mars 2024 04:12
ReferanseCDSP4467103

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.