Bildegalleri

Nye 4 roms villaer i Lagoons Village

Kart med kartnålCosta Blanca sør
PrisantydningEUR 478 000,–

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Enebolig
Soverom
3

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Nye 4 roms villaer i Lagoons Village

Velkommen til Lagoons Village, ditt nye hjem like ved   Torrevieja i Alicante. Vi har fornøyelsen av å  kunne presentere den første fase av dette enorme prosjekt med 240 moderne boliger. Villaene er designet  praktiske og komfortable, med et soverom i første etasje og to i andre etasje. Det store soverommet har  walk in closet, og alle soverommene har ensuite bad. Villaen er funksjonell, du får en masse naturlig lys inn i boligen, varmekabler,  pre-installasjon til jacuzzi og en elektrisk port til din private parkering.Lagoons Village ligger sentralt omkring de to store fellesområder, hvor det er aktiviteter for alle. Besøk treningsenteret, slapp av i badstuen, eller ta en dukkert i et av bassengene. Det er flere svømmebassenger til rådighed, både til barn og voksne, samt flere grønne områder hvor man kan ta en hyggelig spasertur.Lagoons Village ligger like ved siden av Torrevieja, så du er tett på alt – shopping, spisesteder, skoler, parker, golfbaner etc. Det er nær til offentlig transport. Fra Lagoons Village har du også kun 2 km til Habarneras kjøpesenter, hvor du finner masse av butikker og restauranter.Lagoons Village ligger lige ved siden af Torrevieja, så du er tett på alt – shopping, spisesteder, skoler, parker, offentlig transport, golfbaner etc. Fra Lagoons Village har du  kun 2 km til Habarneras kjøpesenter, hvor du finner mange butikker og restauranterVelg mellom de frittliggende villaer Pareada, eller de helt fritliggende villaer Aislada. Se tegninger.

Byggeår 2024
Prisant: 478000-595000 EUR
Primær rom 96-115m2
Bruksaral 240-438m2

Mediter Real Estate er et av Costa Blanca Sørs ledende eiendomsmegler firma. Vårt kontor ligger i Punta Prima ca 5 km sør for Torrevieja. Firmaet ble etablert i Spania i 1999, og har siden den gang hjulpet hundrevis av selgere og kjøpere.
Vi tilbyr både bruktboliger og nye prosjekter i området og vi kan gi deg råd om alle forhold i forbindelse med bolighandelen. Vi legger all vår innsats i å finne kvalitet på attraktive steder til realistiske priser.

Vi tilbyr individuelle visningsturer året rundt. Man får en personlig rådgiver til disposisjon, som ikke kun har kjennskap til boligene, men også til området, livsstilen, fritidsaktiviteter og mange andre ting man ønsker svar på. I tillegg til å hjelpe med å finne den rette bolig, ser vi det som en av våres viktigste  oppgaver å ha en god dialog vedrørende alle detaljer før, under og etter overtagelsen. 

De fleste som ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania har et stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov, vi kaller den Club Mediter .  Club Mediter  tilbyr ettersyn av din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for dette. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste behov. Det være seg utleie av boligen eller andre tjenester. 

Skriv eller ring til oss gjerne idag for info om hvordan vi kan hjelpe deg i jakten på din drømmebolig.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Annonseinformasjon

FINN-kode332559579
Sist endret13. des. 2023 11:33
Referanse2312V493

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.